Hesa meidän. Kuva: Jussi Hellsten

Radio Helsingin uusi ajankohtaisohjelma Hesa meidän alkaa turvallisuudella

Helsingin turvallisuudesta keskustellaan tulevana keskiviikkona 3.2. klo 17-18 Radio Helsingin uudessa Hesa meidän -ohjelmassa. Studiossa ovat vieraina poliisin ennalta ehkäisevässä yksikössä työskentelevä komisario Jarmo Heinonen ja nuorisoasiainkeskuksessa liikkuvaa nuorisotyötä tekevä aluetyöntekijä Kirsti Kallansalo. Keskustelua vetävät toimittaja Reetta Räty ja Radio Helsingin Aleksi Pahkala.

Hesa meidän on taajuudella joka toinen keskiviikko ja se tehdään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Voit osallistua keskusteluun aihetunnisteella #HesaMeidän.

Turvallisuuteen kaupungissa kuuluu paljon muutakin kuin potentiaalinen rikollisuus: liikkuminen, puhdas vesi, ruokaturvallisuus - mitä muuta? Kerro meille ajatuksiasi Helsingin turvallisuuteen liittyvistä asioista. Voi myös osoittaa kysymyksesi suoraan studion asiantuntijoille. Lähetä kysymyksesi / mielipiteesi otsikolla "Hesa meidän" osoitteeseen palaute@radiohelsinki.fi, Radio Helsingin Facebook-sivulle tai tunnisteella #HesaMeidän Twitterissä.

Lisää aiheesta:

Radio Helsinki