Helsinki-päivän konsertti Kaisaniemessä 12.6. klo 15-22.

Helsinki-päivän kaikille avoin konsertti Kaisaniemessä 12.6.

Radio Suomipop järjestää Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta Suomen suurimman ilmaiskonsertin Kaisaniemen puistossa. Kaikille avoin ilmaiskonsertti tuo Helsingin paraatipaikalle huippukattauksen tämän hetken suurimpia kotimaisia tähtiä.

Lavalle nousevat Ellips, Sanni, Juha Tapio, Anna Puu, Ville Valo & Agents, Pyhimys, Ellinoora sekä tietenkin Radio Suomipopin jengi. Lavalla palkitaan myös vuoden helsinkiläisurheilija klo 15.40. Helsingin pormestari Jan Vapaavuori avaa konsertin klo 15.50.

Aikataulu

Portit auki klo 15.00
Ellips 16.00-16.30
Pyhimys 16.50-17.20
Ellinoora 17.40-18.10
Ville Valo & Agents 18.30-19.00
Sanni 19.20-20.00
Anna Puu 20.20-21.00
Juha Tapio 21.20-22.00

Helsinki-päivän konsertin aluekartta.

Konsertti on ilmainen ja ikärajaton. Toivomme kuitenkin alle 14-vuotiaiden saapuvan konserttiin huoltajan seurassa. Alueelle odotetaan saapuvan paljon ihmisiä, joten huolehditaan yhdessä etenkin kaikkein pienimpien konserttivieraiden turvallisuudesta – kuulosuojainten käyttö ulkoilmakonsertissa on suositeltavaa.

Konsertti järjestetään Kaisaniemen puistossa. Tule julkisilla – parkkipaikkoja ei ole! Konsertin sijainti Kaisaniemessä on erinomainen julkisten kulkuneuvojen suhteen. Reittioppaasta löydät bussien, raitiovaunujen, metrojen ja lähijunien aikataulut.

Alue on esteetön. Pyörätuolivieraille on varattu oma korotettu alue konsertin seuraamiseen. Tälle alueelle on oma sisäänkäynti Kaisaniemen puistokujalta. 

Konserttialueen sisäänkäynneillä on turvatarkastus. Järjestelmäkameroiden, videokameroiden, nauhureiden, retkikalusteiden, grillien, lemmikkieläinten, alkoholijuomien, laser-osoittimen, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen alueelle tai sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Kivaan konserttifiilikseen pääset helpommin, kun sinulla ei ole ylimääräistä tavaraa kannettavana tai esimerkiksi teräaseita taskuissa!
Sateenvarjot täytyy turvallisuussyistä jättää tapahtuma-alueen ulkopuolelle. Sateisiin keleihin suosittelemme varautumaan sadetakilla – ja kumisaappaathan ovat mitä mukavimmat festarijalkineet.

Kuvaaminen kännykkäkameroilla ja pokkareilla on sallittua ja ehdottoman toivottua. Tekisithän sen kuitenkin ilman salamaa!
Tupakointi on tapahtuma-alueella kiellettyä, konserttiväen turvallisuuden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi.
Kaikissa ongelmatilanteissa voit kääntyä järjestyksenvalvojien puoleen. Tunnistat heidät riemunkirjavista keltaisista ja oransseista huomioliiveistä.

Lisää aiheesta:

Helsinki-päivän sivut

Radio Suomipop