Helsinki ja Suomi esittäytyvät näyttävästi muun muassa AR/VR-teknologiaa hyödyntäen Slush Singaporessa.

Helsinki ja startupit vahvasti edustettuina Slush Singaporessa

Helsingistä lähtöisin oleva Slush Singapore on Kaakkois-Aasian merkittävimpiin kuuluva kansainvälinen innovaatio-, teknologia- ja startup-tapahtuma. Slush Singapore toimii uusien ideoiden ja menestystarinoiden foorumina sekä kohtaamispaikkana teknologia-ammattilaisille, sijoittajille ja kansainväliselle medialle. Helsinki ja suomalaiset startupit ovat tänäkin vuonna näyttävästi esillä tapahtumassa.
 
Business Finland, Suomen Singaporen suurlähetystö sekä Helsingin, Espoon ja Turun kaupungit tuovat tapahtumaan kotimaisia innovaattoreita ja teknologiayrityksiä. Teemoina ovat muun muassa AR/VR-teknologia, terveysteknologia, peliteollisuus, merenkulkuala ja tietoturva-ala. Helsingistä mukana on erityisesti AR/VR- ja terveysteknologia-alan yrityksiä.
 
Viime vuonna Slush Singapore kokosi yli 3 000 teknologia-alan ammattilaista, 360 startupia, 250 sijoittajaa, 90 puhujaa ja 300 vapaaehtoista. Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävän tapahtuman pääpäivä on 14. syyskuuta, mutta monipuolisia oheistapahtumia järjestetään 12.–19. syyskuuta.

Slush jatkaa menestystään Aasiassa

Slushin Aasian valloitus alkoi vuonna 2015, jolloin ensimmäiset tapahtumat pidettiin Tokiossa ja Pekingissä. Slush-tapahtumia on järjestetty myös Singaporessa ja Shanghaissa vuodesta 2016 alkaen.
 
Vuoden 2017 aikana Slush järjesti lisäksi eri puolilla maailmaa yli 70 pienempää startup-tapahtumaa.

Helsingin Slush täyttää kaupungin startup-väellä tänä vuonna 4.–5. joulukuuta.

Video: Let's get cool with Helsinki and Finland – Ten reasons why Helsinki, Finland is the coolest tech hub in Europe


Lisätietoja

 
Slush Singapore
Slush Helsinki
Business Finland – Get cool with Finland in Singapore

JAA