Helsinki-infon tiimi neuvoo kaikkia helsinkiläisiä.

Helsinki-infosta neuvontaa kaikille kaupunkilaisille

Helsingin kaupunki uudistaa neuvontapalvelunsa entistä paremmin toimivammaksi ja löydettävämmäksi. Yhdestä puhelinnumerosta 09-31011 111 voi kysyä 1.11. alkaen kaikkea kaupunkiin liittyvää. Uusi neuvontapiste avautuu keskustakirjasto Oodiin Töölönlahdelle joulukuussa. Palvelu on tarkoitettu kaikille helsinkiläisille.

Neuvontapalvelun 11 ammattilaista lupaavat etsiä vastauksia tai yhteystietoja mihin tahansa kaupungin palveluun liittyvään kysymykseen asumisesta ja opiskelusta työntekoon sekä virkistäytymiseen. Myös maahantuloon liittyvissä kysymyksissä saa apua. Neuvonnan saa aina suomen, ruotsin tai englannin kielellä, ja tarvittaessa neuvoa saa myös mm. arabian, somalin ja farsin kielellä. Neuvojat taitavat yhteensä kymmentä kieltä.

- Halusimme tarjota neuvontapalvelua yhä useammalle, niin uusille helsinkiläisille, syntyperäisille stadilaisille kuin kaupungista kiinnostuneille. Uudistimme nimemme, jalkaudumme myös keskustakirjastoon ja teemme Helsinki-infon löytämisen helpommaksi. Lisäksi olemme yhdistäneet tiimit, joten meillä on enemmän osaamista jokaisessa palvelupisteessä, kertoo neuvontapäällikkö Anne Nissinen Helsingin kaupunginkansliasta.

Helsinki-infon tavoittaa myös chatin kautta ja puhelimella 09-31011 111. Lisäksi Helsingin kaupungin palautejärjestelmän kautta voi lähettää kysymyksiä.

Kaupungin asukaslehti on nykyiseltä nimeltään Helsinki-info, ja se alkaa ensi vuonna ilmestyä nimellä Helsinki-lehti.

Tiedote

Kysy kaupungista!
Helsinki-info
neuvonta.hel.fi

Puhelin 09-31011 111
ma-to 9-16, pe10-15

Chat

Palvelupiste Oodi - avautuu joulukuussa
Töölönlahdenkatu 1
ma-to 9-18, pe 10-18

Palvelupiste IHH
Albertinkatu 25
ma-to 9-16, pe 10-16

www.hel.fi/palaute