Helsinki Design Weekin aikaan kaupungilla on paljon kiinnostavia tapahtumia kaikenikäisille. Kuva: Marja Väänänen, Helsingin kaupungin aineistopankki.

Helsinki Design Week järjestetään syyskuussa

Pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma tuo syyskuussa satoja tapahtumia Helsinkiin. Helsinki Design Week järjestetään 5.–15.9.

Erottajan palatsissa voi koko Helsinki Design Weekin ajan ihastella palatsin uusrenessanssityylistä arkkitehtuuria ja katsella näyttelyitä. Palatsi on tämän vuoden designviikon tapahtumakeskus ja sydän.

Designviikon ohjelmassa on myös yli 150 itsenäisten tapahtumajärjestäjien tilaisuutta, jotka täyttävät kadut, galleriat, kaupat ja museot muotoilulla, arkkitehtuurilla, muodilla ja kaupunkisuunnittelulla. Viikon aikana käydään avoimia keskusteluja, järjestetään näyttelyitä, muotinäytöksiä, lanseerauksia ja juhlia.

Helsingin kaupungintalossa järjestetään osana designviikon ohjelmaa Ilmastokoulu 9.–13.9. Tapahtumakokonaisuuden toteuttavat Helsingin kaupunki ja Helsinki Design Week yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston kanssa.

Helsinki Design Weekin tämän vuoden yhteistyökumppaneita ovat Helsingin kaupunki, Aalto-yliopisto, Metsähallitus, Finnish Design Shop, Wolt, Radio Helsinki ja Asun.

Lue lisää:

Helsinki Design Week, ohjelma

Erottajan palatsi, Erottaja 2

Ilmastokoulu


JAA