Helsinki Design Weekin aikana järjestettävän Ilmastokoulun mainos kaupungintalolla. Kuva: Mika Lappalainen.

Helsinki Design Week avaa Erottaja kahden ja kaupungintalolla järjestetään Ilmastokoulu

Pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma Helsinki Design Week tuo 5.-15.9.2019 Helsinkiin yli 200 tapahtumaa. Luvassa on näyttelyitä, juhlia, myyntitilaisuuksia, avoimia ovia, seminaareja, muotinäytöksiä ja paljon muuta sekä suurelle yleisölle että alan ammattilaisille.

Uusrenessanssipalatsi avautuu yleisölle

Tänä vuonna tapahtuman sydän on aivan Helsingin ytimessä, muutamia vuosia tyhjillään olleessa uusrenessanssipalatsissa. Ensi kertaa kaupunkilaisille avattavassa Erottaja 2:ssa voi koko Helsinki Design Weekin ajan lainata kirjoja, nauttia kupin kahvia tai lasillisen luomuviiniä, vaellella näyttelyissä ja ihastella palatsin arkkitehtuuria.

Ilmastokoulu kaupungintalolla

Jos olet vanhempi, yrittäjä, taloyhtiön edustaja tai ihan vain asukas, joka tuntee ahdistusta ilmastonmuutoksesta, löydät ratkaisuja ja uusia ajatuksia osallistumalla Helsinki Design Weekin aikana Ilmastokouluun. Kaupungintalon aulan tapahtumatorilla 9.–13. syyskuuta järjestettävä Ilmastokoulu lisää monen huippuasiantuntijan avulla ymmärrystä vaikuttavista ilmastoteoista. Ilmastokoulu

Nuoret Ilmastokoulussa: aikuiset sotkivat, siivoaminen meidän kontolla

Hyppää mukaan muotoiluseikkailuun!

Muotoiluseikkailu alkaa heti Annantalon pääovelta, jossa lapset ja nuoret astuvat muotoilijan kuvitteellisiin saappaisiin. Punainen väri ja kysymysmerkki-opashahmo johdattavat muotoiluseikkailulle Annantalon toiseen kerrokseen, jossa tutustutaan muotoilijan tapaan kehittää maailmaa ja aktivoidaan havainnoimaan ja kehittämään eri aiheita erilaisissa työpajoissa. Muotoiluseikkailu Annantalolla 9.-15.9. Muotoiluseikkailu

Erottajan aukion teos paljastetaan

Ruotsalaistaiteilija Eva Langen Usko Toivo Rakkaus -taideteos paljastetaan Erottajan aukiolla 13. syyskuuta.

Design Market Kaapelitehtaalla

Pohjoismaiden suurimmasta varastomyyntitapahtumasta Design Marketista Kaapelitehtaalta löytyy 7.–8.9. printtituotteisiin erikoistunut Print Market, We Jazz Recordsin järjestämä Vinyl Market sekä Little Market, josta löytyy muotoilua perheen pienimmillekin!

Pecha Kucha Night

Yksi Helsinki Design Weekin klassikkotapahtumista, PechaKucha Night, järjestetään jälleen osana festivaali 12. syyskuuta.

Lisäksi ohjelmassa on yli 150 itsenäisten tapahtumajärjestäjien tapahtumaa, jotka täyttävät kadut, galleriat, kaupat ja museot muotoilulla, arkkitehtuurilla, muodilla ja kaupunkisuunnittelulla. Luvassa on muun muassa keskusteluja, näyttelyitä, muotinäytöksiä, lanseerauksia ja juhlia.

Lue lisää Helsinki Design Weekistä:

Ilmastokoulu kaupungintalolla.

Lue lisää Ilmastokoulusta: