Suoraan sisältöön
A A A
Helsingin apulaispormestari Pia Pakarinen tervehti HSS:n opiskelijoita kaupungintalolla. Kuva: Helsinki Summer School

Helsingin yliopiston kansainvälisessä kesäkoulussa opiskelijoita 59 maasta

Helsingin yliopiston kansainvälinen kesäkoulu Helsinki Summer School (HSS) tarjoaa korkeatasoisia akateemisia maisteri- ja jatko-opintoihin sijoittuvia kursseja kansainvälisille ja kotimaisille opiskelijoille.

Kolmen viikon kesäkouluun osallistuu 8.–24.8.2017 yli 260 opiskelijaa, jotka edustavat 59 eri kansallisuutta. Kesäkoulu järjestetään nyt seitsemättätoista kertaa.

Helsinki Summer Schoolin avajaisissa 8. elokuuta opiskelijoille puhui Helsingin kulttuuripalvelupäällikkö Stuba Nikula.


Kesäkoulusta Helsinki-lähettiläitä ja lisää kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita

Kesäkoulu tutustuttaa vierailevat opiskelijat tehokkaasti kaupunkiin ja yliopistoon, poikien lisää kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita Helsinkiin. Samalla syntyy myös uusia Helsinki-lähettiläitä, sillä kesäkoulu on monelle opiskelijalle unohtumaton kokemus, joka muistetaan vielä vuosienkin jälkeen.

Elämyksellisyyttä varmistetaan myös HSS:n toimesta, sillä opetuksen lisäksi kesäkoulu tarjoaa opiskelijoille sosiaalista ohjelmaa. Tänä vuonna vapaa-ajan tapahtumaohjelman alkupäässä oli 9. elokuuta järjestetty kävelykierros kaupungilla. Kierros alkoi Helsingin kaupungintalolla, jossa vieraat vastaanotti apulaispormestari Pia Pakarinen.

”Helsinki on opiskelukaupunkina vetovoimainen, tarjoten kärkitason opetusta ja mielenkiintoisen, tapahtumarikkaan kaupungin täynnä koettavaa. Helsingin yliopiston ja kaupungin yhteistyö on tiivistä ja vetovoiman eteen tehdään töitä jatkuvasti. Kaupunki toivottaa kansainväliset opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi”, totesi Pakarinen puheessaan.


Lisätietoa

Helsinki Summer School

JAA