Helsingin uuden vuoden esiintyjät Hartwall Arenalla.

Helsingin uuttavuotta juhlitaan Hartwall Arenalla ja kotona tähtiartistien seurassa

Vuoden vaihtumista juhlitaan 31. joulukuuta Suomen eturivin artistien seurassa. BEHMin, Erika Vikmanin ja Blind Channelin tähdittämään konserttiin voi osallistua koronaturvallisesti Hartwall Arenalla tai sitä voi seurata kotona Ylen kanavien välityksellä. Ilta päättyy näyttäviin kaupungin ilotulituksiin.

Harwall Arenalla nähtävässä konsertissa lavalle nousevat debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut BEHM, menneiden vuosikymmenien kaikuja riemukkaalla diskopopillaan herättävä Erika Vikman sekä Euroviisu-huumasta koko kansan suosikiksi ponnistanut Blind Channel. Juhlatunnelmaan yleisön virittää DJ Windows95man, ja show’n juontavat Emma Karasjoki ja Gogi Mavromichalis.

Hartwall Arenan tapahtumaan voi osallistua koronapassin esittämällä paikan päällä tai konserttia voi seurata kotisohvilta Ylen kanavilta. Maksuttomat liput areenalle tulevat varattaviksi verkossa Ticketmasterin kautta perjantaina 10. joulukuuta kello 9. Konsertti on K-18, ja areenan ravintolat palvelevat vieraita läpi illan.

Perinteisesti Kansalaistorilla järjestetty juhla siirtyy areenalle ja televisioon, sillä koronapassien tarkastaminen ei ole mahdollista kymmenien tuhansien kävijöiden toritapahtumassa. Illan loisteliaasti päättävät ilotulitukset ammutaan hajautetusti kolmesta eri lokaatiosta, ja ne ovat nähtävissä laajalta alueelta ympäri kaupungin.

On hienoa päästä jälleen ottamaan vastaan uusi vuosi ja katsoa yhdessä kohti tulevaa. Kannustamme kaikkia kaupunkilaisia juhlimaan koronaturvallisesti ja seuraamaan kaupungin yhteistä ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan. Näin vältämme ylimääräistä sotkua ja melua saaden samalla nauttia upeasta ilotulituksesta, sanoo pormestari Juhana Vartiainen.

Perheen pienimmät pääsevät lisäksi seuraamaan Unikeon uudenvuoden valvojaisia Helsinki-kanavalla. Kaikenikäisille sopivien bileiden takana on kaupungin kekseliäimpien lastentapahtumien taustavoimana tunnettu Skidit-kollektiivi. Tallenne on katsottavissa verkossa koko uudenvuoden ajan.

Helsingin uudenvuoden ohjelma 31.12.:

Hartwall Arena:
DJ Windows95man, Behm, Erika Vikman & Blind Channel klo 22.00–00.30

Kaupungin ilotulitus klo 00

Ylen kanavat: Suora lähetys Yle TV1 & Yle Areena klo 22.45–00.30

Helsinki-kanava: Koko perheen Unikeon uudenvuoden valvojaiset katsottavissa 31.12.–1.1. osoitteessa helsinkikanava.fi.

Lisää aiheesta:
helsinginuusivuosi.fi
Helsinki-kanava

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtuman tuottaa Helsingin tapahtumasäätiö.