Helsingin Seudun Suunnat ilmestyy jatkossa vain verkossa – indikaattoritieto päivittyy jatkuvasti

Helsingin Seudun Suunnat -julkaisu ilmestyy vuoden 2019 alusta alkaen vain verkossa osoitteessa www.helsingiseudunsuunnat.fi. Julkaisu ilmestyy sähköisenä neljä kertaa vuodessa. Uusimman julkaisun löydät pdf-versiona helsinginseudunsuunnat.fi-pääsivulta. Uusimman julkaisun saapumisesta kertovan uutiskirjeen voi myös tilasta osoitteessa www.helsinginseudunsuunnat.fi/uutiskirje.

Helsingin Seudun Suuntien verkkosivuilla on jo nyt saatavilla paljon yksittäistä neljännesvuosijulkaisua enemmän indikaattoritietoa. Painettuihin katsauksiin ja sen pdf-versioon on sivuston indikaattoreista poimittu aina vain osa. Lisäksi sivuston tiedot päivittyvät aina, kun uutta indikaattoritietoa on saatavilla. Ne kuvaavat siis parhaiten ajankohtaisinta tilannetta.

Helsingin Seudun Suunnat antaa ajankohtaista tietoa seudun kehityksestä

Helsinginseudunsuunnat.fi-verkkosivuilla on tuoreinta vuosineljänneksittäistä tietoa kaikista Helsingin Seudun Suuntien keräämästä yli 50 indikaattorista. Sivuilta löytyy tietoa esimerkiksi toimeentulotuen saajista, ilmanlaadusta ja pitkäaikaistyöttömyydestä. Verkkosivuston kuvioista pystyy myös lataamaan indikaattoritietoja omaan käyttöön esimerkiksi Exceliin.

Verkkosivujen käytettävyyteen liittyviä kehitysideoita tai kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen seudunsuunnat(at)hel.fi.

JAA