Helsingin kaupungintalo. Kuva: Kimmo Brandt

Helsingin kaupungintalon uudistettu aula aukesi

Helsingin kaupungintalon aula on avautumassa täysin uudenlaisena kokonaisuutena. Jatkossa aula on paikka kaikille kaupungista ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneille. Avajaisia juhlitaan tiistaina 16. huhtikuuta kello 10–17.30. 

Avajaispäivänä pormestari Jan Vapaavuori ja apulaispormestarit Anni Sinnemäki, Pia Pakarinen, Nasima Razmyar ja Sanna Vesikansa ovat kävijöiden tavattavissa kello 13–14. Kakkukahveista nautitaan kello 12–17.

Takana vuoden mittainen kehitystyö

Kaupungintalon aula sulkeutui viime syyskuun lopussa uudistustöiden alta. Kaikkiaan uuden aulan kehitystyö oli noin vuoden mittainen.

Aulasta on toteutettu asukkaiden, vierailijoiden ja kaupungin henkilöstön yhteinen työhuone ja tapahtumatila, jossa kehitetään tulevaisuuden Helsinkiä. Kokonaisuus tuo esille kaupunkibrändiä ja kaupunkistrategiaa sekä Helsingin visiota olla maailman toimivin kaupunki.

Aulan uuden kokonaisuuden kehittämiseen on osallistunut asukkaita, kaupungin henkilöstöä ja sidosryhmiä. Toteutetuissa muutostöissä on huomioitu aulan rakennustaiteelliset arvot ja suojelunäkökulmat.

Avajaispäivän jälkeen aula on avoinna arkisin kello 8–18. Aukioloajoissa saattaa olla tapahtumien myötä poikkeuksia.

Tarkempia tietoja aulan uudesta kokonaisuudesta julkaistaan avajaispäivänä.


Lisätietoja

Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11–13

Helsingin kaupungintalon aula