Helsingin kaupungin työllisyyspalvelut avaa uuden palvelunumeron – tukea työnhakijoille kausityöhön hakeutumiseen

Tänä kesänä tarvitaan satoja kausityöntekijöitä monipuolisiin sesonkitehtäviin vihannes-, marja- ja puutarha-alalle Uudenmaan alueelle.

”Helsingin kaupunki haluaa edistää helsinkiläisten työllistymistä ja tukea työvoimapulasta kärsiviä aloja löytämään työntekijöitä. Kausityöpaikoista viestiminen ja työnhakijoiden opastaminen ovat osa tätä tehtävää”, kertoo palvelupäällikkö Martti Poteri kaupungin työvoima- ja maahanmuuttoyksiköstä.

Helsingin kaupungin työllisyyspalvelut on avannut verkkosivun www.hel.fi/toihinmaalle sekä neuvontanumeron 09 310 28729, joka on toiminnassa arkisin kello 9–12. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen toihinmaalle@hel.fi.

Satokausitehtävistä kiinnostuneille helsinkiläisille työnhakijoille tarjotaan neuvontaa Uudenmaan tilojen työmahdollisuuksista sekä vinkkejä työn etsimiseen ja työn aloittamiseen. Työnhakijoille ja työnantajille on tarjolla tietoa kaupungin monipuolisista työllistymisen tukipalveluista – esimerkiksi Helsinki-lisästä, jota voi hyödyntää, kun palkkaa helsinkiläisen työttömän. Työpaikan ei tarvitse sijaita Helsingissä.

Työ on kausiluonteista ja ajoittuu kesä–elokuulle 2020. Työtehtävissä huomioidaan turvatoimet Covid 19 -viruksen osalta.

Lisätietoja:

palvelupäällikkö Martti Poteri, puh. 040 181 1577, martti.poteri@hel.fi 
projektipäällikkö Heidi Lehtovaara, puh. 050 3489 807, heidi.lehtovaara@hel.fi

Yhteistyössä: TE-palvelut, kausitoita.fi ja seasonwork.fi.

#kausitöitä #seasonwork #pelastetaansato2020