Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A
Helsinki Helpit koolla viime kesänä. Kuva: Joni Rousku.

Kesätöihin kaupungille

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia. Tulevana kesänä palkataan noin 4 000 kesätyöntekijää ja kesäsijaista erilaisiin tehtäviin. Haku on käynnissä ja jatkuu pitkin kevättä.

Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa hoitoalalle, puistotyöntekijöiksi, erilaisiin toimistotehtäviin, kirjastovirkailijoiksi ja liikuntapaikkojen hoitotehtäviin. Opiskelijoita ja ammattilaisia kaupunki tarvitsee erityisesti teknisen alan tehtäviin ja sosiaali- ja terveysvirastoon vuosilomansijaisiksi.

Reilu tuhat kaupungin kesätyöpaikkaa on suunnattu nuorille. Hakuaika nuorten 16-17-vuotiaiden kesätöihin päättyi 20. maaliskuuta.

Kaupunki tukee yli 2000 yhdeksäsluokkalaisen kesätyöllistymistä

Helsinki kannustaa yrityksiä palkkaamaan nuoria kesätöihin korvaamalla kesätyösetelin arvon nuoren työnantajalle. Kesätyösetelin arvo on 300 euroa sellaiselle työnantajalle, joka palkkaa 9-luokkalaisen nuoren 1.6.–16.8. välisenä aikana. Kyseessä on osaan Helsinkiä kohdistuva kokeilu. Lue lisää kesätyösetelistä

Suosituimpia markkinointiassistentti, lähettämövirkailija, kahviotyöntekijä

Vuonna 2014 nuorten kesätyöhaussa eniten hakemuksia tuli kaupunginkirjaston tapahtuma- ja markkinointiyksikön kesäassistentin sekä lähettämövirkailijan tehtäviin. Muita suosittuja tehtäviä olivat kaupunginkanslian toimistoapulaisen, nuorisoasiankeskuksen kahviotyöntekijän ja pelastuslaitoksen asentajaharjoittelijan tehtävät.

Kaupungin kesätyöpaikat ovat 9.2. alkaen osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Sivustoa kannattaa seurata aktiivisesti, sillä uusia paikkoja tulee hakuun kevään mittaan.

Lisää aiheesta:

Helsingin kaupungin kesätyöt
Helsinki Help -matkailuneuvojien rekryilmoitus
Kesätöihin Korkeasaareen, Heleniin ja Helsingin seudun ympäristöpalveluihin.
Yli 300 nuorta siistimään kesällä Helsingin puistoja
Kaupunki tukee yli 2000 yhdeksäsluokkalaisen kesätyöllistymistä

JAA