Kalasataman ilmasta kuvattuna.

Helsingin ensi vuoden talousarvioehdotus etenee valtuustoon

Helsingin ensi vuoden talousarvioehdotus etenee kaupunginvaltuustoon. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että se hyväksyy talousarvion vuodeksi 2022 ja taloussuunnitelman ohjeellisena vuosille 2022 - 2024.

Valtuusto käsittelee asiaa seuraavassa kokouksessaan 24. marraskuuta. Talousarvioehdotus julkistettiin 4. marraskuuta. Aiheesta voi lukea lisää täältä.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti jatkaa Malmin Longinojalla sijaitsevan maa-alueen varaamista WasaGroup Oy:lle monitoimiliikuntakeskuksen suunnittelua varten. Varaus jatkuu 30.6.2022 saakka. Liikuntakeskuksen keskeisenä osana on jääpallolle soveltuva täysimittainen katettu jääkenttä. Se takaisi jääpallolle ympärivuotiset olosuhteet ja toisi lisää jääkapasiteettia myös taitoluistelijoille ja juniorijääkiekkoilijoille.

Sörnäistentunnelin hankesuunnitelman kaupunginhallitus jätti pöydälle. Asiaa käsitellään kaupunginhallituksen 18.11. järjestettävässä aamukoulussa.

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Kaupunginhallituksen pöytäkirjat ovat luettavissa täällä.

Kuva: Paavo Jantunen