Kuva: Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus.

Erottajalla on perjantaina kaksi avointa yleisötilaisuutta

Eva Langen taideteos USKO TOIVO RAKKAUS paljastetaan yleisölle 13. syyskuuta kello 15 Erottajalla, Svenska Teaternin vieressä. Virallisen julkistamistilaisuuden jälkeen ilta jatkuu yleisöohjelmalla kello 17.  

Mukana on useita esiintyjiä sekä Suomesta että Ruotsista.

Eva Langen teoksen avoin julkistamistilaisuus kello 15 alkaen

Ruotsalaistaiteilija Eva Langen taideteos luovutetaan perjantaina Helsingin kaupungin haltuun ja julkistetaan yleisölle. Taiteilijan lisäksi paikalla ovat muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Otso Kivekäs ja Tukholman kunnanvaltuuston puheenjohtaja Cecilia Brinck.  Lisäksi mukana ovat Ruotsin ja Suomen pohjoismaisesta yhteistyöstä vastaavat ministerit Ann Linde sekä Thomas Blomqvist.  Esiintyjinä ovat muun muassa A cappella ‑yhtyeet Rajaton ja The Real Group sekä Cirkus Helsinki. Maria Sid juontaa.

Fanfaariryhmä ja lapsi- ja sirkusesiintyjien kulkue lähtee Runebergin patsaalta kello 14.55 kohti uudistunutta Erottajan aukiota.

Julkistamistilaisuus on Erottajalla kello 15.00-15.40. 

Avoin yleisöohjelma perjantai-iltana kello 17 alkaen 

Iltaohjelmaan kuuluvat muun muassa kirjailijat Kjell Westö, Herman Lindqvist, Merete Mazzarella ja Henrik Meinander.

Ohjelmassa on myös musiikkia, kuten muun muassa popmuusikot Patrik Isaksson, Jore Marjaranta ja Jannike Suomi-Ruotsi kavalkadissa. Ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa, aina kello 21.30 saakka.

Lue lisää ohjelmasta:

Ohjelma 

Facebook