#DTTT Global seminaarin järjestelyissä minimoidaan ilmastovaikutuksia

Helsinki ja Espoo isännöivät 4.-5.12.2019 kansainvälistä #DTTT Global seminaaria, jonka pääteemana on tänä vuonna vastuullisuus ja digitaalisuus matkailussa.

The Digital Tourism Think Tankin järjestämä seminaari kokoaa digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoita ympäri maailman keskustelemaan matkailun kestävästä tulevaisuudesta. Paikalle on tulossa lähes 300 osallistujaa kansainvälisesti. Seminaari järjestetään Dipolissa, Espoossa, minkä lisäksi Helsinki isännöi tapahtuman iltatilaisuutta Kaupungintalon juhlasalissa keskiviikkona 4.12.

Kaikki järjestelyt Helsingissä ja Espoossa on tehty mahdollisimman vastuullisesti. Esimerkiksi 80 prosenttia tarjoiluista on lähiluomuruokaa, ja ruokahävikin minimoimiseksi ylijääneet tarjoilut toimitetaan paikalliseen opiskelijaravintolaan. Yhteistyökumppani HSL tarjoaa kolmen päivän julkisen liikenteen lipun jokaiselle tapahtuman osallistujalle, ja heitä kannustetaan käyttämään julkista liikennettä koko vierailunsa ajan sekä Helsingissä että Espoossa. Tilaisuuksissa ei myöskään käytetä kertakäyttöastioita, ja nimikyltit ja muut materiaalit käytetään uudelleen seminaarin jälkeen.

Lisätietoa seminaarista

Vastuullinen tapahtumallisuus Helsingissä

Sustainable Meeting - Valitse vastuullisemmin kokousjärjestelyissä


JAA