Helsinki-infon vuoden kolmannen numeron kansi. Kannen kuva: Kati Närhi.

Asukaslehti kertoo Stadiluotsien työn käynnistymisestä

Kaupungin asukaslehden Helsinki-infon vuoden kolmas numero on ilmestynyt.

Stadiluotsit ovat saaneet työnsä hyvin käyntiin. He ovat alkaneet tutustua alueidensa asukkaisiin, yhdistyksiin, ryhmiin, yrityksiin ja kaupungin palveluja tuottaviin toimijoihin. Luotseilla on melkoinen määrä monipuolista työkokemusta, osallistamistaitoja ja luovaa energiaa.

Helsingissä Me-talo on ollut avoinna Mellunmäessä Laakavuoren koulun yhteydessä parin vuoden ajan. Parhaillaan etsitään toiselle talolle tiloja Malminkartanosta ja Kannelmäestä. Talojen toiminta ideoidaan alueen asukkaiden kanssa ja he voivat myös itse järjestää ohjelmaa, samoin kaupungit ja järjestöt.

Sarjakuvataiteilija Timo Mäkelä aikamatkailee mielellään eri puolilla Helsinkiä. Liikkumisohjelman projektipäällikkö Minna Paajanen päätti tehdä ihmiskokeen. Arkeen alkoi tulla lisää askeleita hyvin pienillä muutoksilla. Kulttuurikeskus Caisa on avannut ovensa uusissa tiloissa Leipätehtaan sisäpihalla Kaikukadulla.

My Helsinki -sivustolla kaupunginosia on ryhmitelty isommiksi naapurustoiksi, joilla on omat erityispiirteensä. Runsaasti tietoa on etenkin alueiden ravintoloista, tapahtumista ja festivaaleista. Voit koota oman suosikkilistasi ja jakaa sen muiden kanssa.

Liitteesä perehdytään kasvatuksen ja koulutuksen toimialaan liite.

Lisää aiheesta:

Kaupungin asukaslehden sivut

Lehden pdf-versio

Verkkoversion jutut: