Haagan Alppiruusupuiston alppiruusut ovat juuri nyt kukassa.

Asukaslehden kesänumerossa ilmastoa ja puistojen lumoa

Helsinki-lehden kesänumero on ilmestynyt. Lehdestä saat vinkkejä 12. kesäkuuta kaupungin syntympäivän Helsinki-päivän viettoon ja kaiken kansan puistojuhlat avaavat Suomen EU-puheenjohtajakauden 8. heinäkuuta.

Ilmastonmuutos on aikamme suurin ongelma, sanovat nuoret. Helsinki-lehden toimitus tapasi neljä helsinkiläistä nuorta ja kysyi, mitä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tulisi tehdä.

Yksi hyvä tapa tutustua Helsingin lukuisiin puistoihin on lähteä opastetulle puistokävelylle. Oppaana kävelyillä on Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön projektisuunnittelija Elina Nummi, joka on ollut järjestämässä puistokävelyitä jo 16 vuoden ajan. Kävelyt ovat ilmaisia, niihin ei ole ennakkovarauksia eikä osallistujamäärää ole rajoitettu. Ainoana vaatimuksena on ehkä pieni heittäytyminen.

Terveysneuvonnan numerosta 09 310 10023 saa ajankohtaista tietoa Helsingin terveyspalveluista ja myös hoito-ohjeita ympäri vuorokauden.

Kaupungintalon aula toimii kokous-, työpaja- ja työskentelytilana, seminaarien ja mediatilaisuuksien pitopaikkana tai
vaikkapa koululaisten luokkahuoneena. Sopisiko oma tapahtumasi aulan tiloihin ja toiminta-ajatukseen? Katso lisätietoa
osoitt eessa hel.fi /kaupungintalonaula. Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11–13, avoinna ma–pe klo 8–18.

Helsingin päärautatieasema avattiin yleisölle sata vuotta sitten. Ensin sen piti näytt ää aivan erilaiselta. Millaisia olivat suunnitelmat.

Lisää aiheesta:

Helsinki-lehti

Lue uusimman lehden kaikki jutut.
Lue Helsinki-päivän 12.6. liite.


JAA