Tällä viikolla järjestetään asukasillat Jätkäsaaren liikenteestä ja Hernesaaren aluerakentamisesta

Tällä viikolla on kaksi erinomaista mahdollisuutta tulla kuulemaan ja kysymään kantakaupungin lounaisosan kehittymisestä. Helsinki kaupunki järjestää nimittäin asukasillat Hernesaaren aluerakentamisen käynnistymisestä keskiviikkona 24.10. ja Jätkäsaaren liikenteestä torstaina 25.10. Tervetuloa mukaan.

Jätkäsaaren liikenne ja rakentaminen esillä Huutokonttorissa

Millaisia yleissuunnitelmavaihtoehtoja Länsilinkin ympäristöön on olemassa? Entä millaisia liikenteenmuutoksia Länsisatamaan on suunniteltu? Muun muassa nämä kysymykset ovat esillä Jätkäsaaren liikenteen asukasillassa Jätkäsaaren infokeskus ja kirjasto Huutokonttorilla torstaina 25.10. klo 17.00-19.30.

Asukastilaisuudessa esitellään myös Jätkäsaaren joukkoliikenteen tilaa ja tulevia suunnitelmia sekä tulevaisuuden älyliikenneratkaisuja Jätkäsaaressa. Lisäksi tietoiskut annetaan myös ilmanlaatukysymyksistä ja Jätkäsaaren rakentamisen etenemisestä. Tietoiskut pitävät asiantuntijat ovat myös tavattavissa koko illan kysymyksiä ja keskusteluja varten.

Tietoiskut pidetään pelastuslaitoksen liikuntasalissa, joka sijaitsee infokeskuksen talossa osoitteessa Tyynenmerenkatu 1. Liikuntasalissa on istuimia 140:lle ja tietoiskuja on samalla sisällöllä kaksi jokaisesta aiheesta klo 17.00 ja 18.30 alkaen.

Hernesaaren aluerakentamista esitellään Grundskolan Norsenilla

Myös Hernesaaren aluerakentamisen on käynnistymässä. Miten siihen liittyvät rakennusten purut hoidetaan alueella ja miten Hernesaaren tuleva välivarastokenttä toimii? Näihin kysymyksiin vastataan puolestaan Hernesaaren aluerakentamisen asukasillassa Grundskolan Norsenin juhlasalissa keskiviikkona 24.10. klo 17-19. Norsenin osoite on Unioninkatu 2.

Lisäksi asukastilaisuudessa käydään läpi Hernesaaren alueen sopimustilannetta ja esirakentamisen vaiheita. Paikalla on myös ympäristökeskuksen asiantuntija vastaamassa kysymyksiin. Esitysten jälkeen on mahdollisuus kysyä myös tietoiskut pitäneiltä asiantuntijoilta.

JAA