Pia Pakarinen leikkipuistossa

Apulaispormestari Pia Pakarisen leikkipuistokiertue starttaa

Kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari Pia Pakarinen odottaa jo innolla neljättä leikkipuistokiertuettaan. Tällä kertaa kierros aloitetaan leikkipuisto Sepästä 7.6.2021 klo 12.00.

”Leikkipuistojen kesäruokailu on varma kesän merkki! Olen innoissani päästessäni pitkän koronavuoden jälkeen kauhan varteen”, Pakarinen sanoo. Hän kannustaa kaikkia lapsiperheitä mukaan leikkipuistotoimintaan. 

Tänä kesänä Pakarinen suuntaa kymmeneen puistoon. Erityisesti Pakarinen odottaa keskusteluita perheiden ja henkilökunnan kanssa.

”Pitkän koronavuoden aikana yhteydenpitoa on voinut korvata osittain sähköisin välinein ja sosiaalisessa mediassa, mutta odotan jo kovasti keskusteluja kasvokkain. Lasten ja nuorten tilanne on ollut vaikea rajoitusten aikana ja haluan kuulla perheiden ja ammattilaisten näkemyksiä kentältä”, Pakarinen jatkaa. Pakarinen on kiertänyt kautensa aikana kaikki kaupungin leikkipuistot.

Pakarinen on tyytyväinen siitä, että leikkipuistot voidaan tänäkin kesänä pitää rajoitetusti auki. Kaupungin yli 60 puistosta 33 tarjoaa tänä kesänä ohjattua toimintaa ja puistoruokailun alle 16-vuotiaille helsinkiläisille.

”Saimme viime kesänä oppia koronaturvallisesta toiminnasta. Leikkipuistoon voi tulla viihtymään turvallisin mielin”, Pakarinen sanoo.

Apulaispormestari Pia on tavattavissa puistoissa seuraavasti lounasaikaan klo 12.00:

7.6. Leikkipuisto Seppä
8.6. Leikkipuisto Lampi
9.6. Leikkipuisto Munkki
15.6. Leikkipuisto Soihtu
18.6. Leikkipuisto Tullinpuomi
21.6. Lohikäärmepuisto
23.6. Leikkipuisto Tuorinniemi
24.6. Leikkipuisto Arabia
29.6. Leikkipuisto Jalopeura
28.6. Leikkipuisto Nuoli


Lisätietoja:

Leikkipuistot Helsingissä

Kesällä avoinna olevat ja suljetut leikkipuistot


Kuva: Sakari Röyskö