Kontulan tekojää. Kuva: Aki foto Oy.

Aloita vuosi liikkuen ja ulkoillen - Helsingistä löytyy liikuntavaihtoehtoja kaikenikäisille

Uusi vuosikymmen on hyvä aloittaa vaikka liikkuen. Perheille on perhehulinoita, nuorille järjestetään FunActionia, ja harrasteliikuntaa, 18-29-vuotiaille Nyt-liikuntaa ja senioreille senioriosäpinöitä. Luistelemaan pääsee tekojääradoille, uimaan pääsee uimahalleihin, Allas Sea Poolille ja talviuintipaikoille. Säät eivät paljon hiihtämistä mahdollista, mutta Paloheinässä pääsee lyhyelle radalle ja Kivikon hiihtohalli on avoinna. Liikuntakurssit ovat käynnissä ja kannattaa vielä tarkistaa onko vapaita paikkoja jäljellä. Triplassa pääsee surffaamaan ja Redissä kiipeilemään. Ei kannata unohtaa, että Helsingissä pääsee aina myös luontoon, vaikka luontopoluille, jotka tarjoavat paljon virikkeitä.

Maksuttomat perhehulinat Roihuvuoressa ja Malminkartanossa

Torstaina 16. tammikuuta kello 17.00−18.30 Porolahden peruskoulussa (Roihuvuorentie 2) käynnistyvät uuden toimintamallin Perhehulinat, jotka on suunnattu perheiden yhteiseen liikkumiseen. Perhehulinat tarjoavat alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen tilan, jossa he voivat liikkua yhdessä omatoimisesti ja maksuttomasti. Perhehulinat jatkuvat Porolahden peruskoulussa 16.4.2020 asti. Perhehulinoita järjestetään myös Malminkartanon ala-asteen koulussa torstaisin.

FunActionia juhlitaan Liikuntamyllyssä 22. tammikuuta

13–17-vuotiaille suunnattu FunAction-liikunta täyttää komeat kymmenen vuotta, ja vuosikymmenen mittaista vauhdikasta matkaa juhlitaan Liikuntamyllyssä (Jauhokuja 3) keskiviikkona 22. tammikuuta kello 17.00-20.00 maksuttomalla liikunnallisella tapahtumalla.

Laajasaloon valmistunut tekojää on Helsingin kahdeksas

Helsingissä on nyt kahdeksan tekojääkenttää, kun Laajasalon liikuntapuiston tekojääkaukalo on nyt luistelijoiden testikäytössä.

Uintilipun hinnalla myös kuntosalille

Hinnastomuutoksen myötä Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa uintilipun hinnalla pääsee huhkimaan myös kuntosalille. Hinnastomuutokset koskevat myös 10 kerran sarjakorttia, kuukausikorttia sekä 120 päivää voimassa olevaa kausikorttia.

Paloheinässä hiihdetään lumetusjärjestelmän avulla

Paloheinässä on hiihdetty joulukuun lopusta lähtien uuden lumetusjärjestelmän ansiosta noin kilometrin mittaisella lenkillä. Latutilanne on sään johdosta heikko, jos sää pakastuu ja lunta sataa niin latutilannetta voi seurata Ulkoliikunta.fi -karttapalvelusta (https://ulkoliikunta.fi/, josta löytyvät latukohtaisesti seuraavat tiedot: milloin latu on viimeksi huollettu tai kunto todettu, ladun pituus ja valaistus sekä suositeltava hiihtotyyli.

Urheiluhallien kevään asiakaslehti julkaistu

Tutustu kevätkauden ryhmäliikunta-aikatauluihin, kursseihin ja tapahtumiin sekä lue mm. lihaskunnon ylläpitämisen tärkeydestä.

Lisää aiheesta:

Luontoon Helsingissä

Muita linkkejä