Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A
Helsinki Challenge 2017

Äänestä parasta tiederatkaisua maailman hyväksi!

Minkä ratkaisun sinä haluat nähdä toteutuvan tulevaisuudessa? Voit äänestää suosikkiasi Helsinki Challenge Semifinal Pitch Night -iltoihin!

Planeettamme suurimpiin haasteisiin ratkaisuja etsivä Helsinki Challenge -tiedekilpailu on etenemässä
finaalivaiheeseen. Kevään aikana yhteensä 20 tiimiä on kehittänyt ratkaisuaan kotimaisten ja kansainvälisten mentoreiden avulla. Kaikki 20 semifinalistia kertovat ratkaisuistaan viimeistä kertaa suurelle yleisölle Helsinki Challenge Semifinal Pitch Night -illoissa 6.-7.6.2017.

Nyt myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa kilpailussa jatkaviin ratkaisuihin. Eniten yleisöääniä iltojen aikana kerännyt tiimi etenee suoraan kilpailun finaaliin. Kansainvälisen tuomariston valitsemat finalistit julkistetaan 19.6.
Marraskuussa 2017 kilpailun palkintona jaetaan 375 000 euroa, joka on tarkoitettu voittajatiimin ratkaisun toteuttamiseen.

Helsinki Challenge Semifinal Pitch Night: kestävä planeetta

Voitko kuvitella pukeutuvasi kokonaan suomalaisesta puusta tehtyihin vaatteisiin tai kantavasi taskussasi kokonaista laboratoriota? Tule Helsinki Challenge Semifinal Pitch Night -iltaan 6. kesäkuuta ja kuule ratkaisuista, jotka rakentavat terveempää ja kestävämpää tulevaisuutta.

Milloin: 6.6.2017 klo 18
Missä: Juhlasali, Helsingin yliopiston Päärakennus, sisäänkäynti Aleksanterinkatu 5
Ilmoittaudu

Helsinki Challenge Semifinal Pitch Night: ihminen muutoksessa ja urbaani tulevaisuus

Mitä jos voisimme printata 3D-munuaisia tai treenata muistiamme virtuaalitodellisuudessa? Tule Helsinki Challenge Semifinal Pitch Night -iltaan 7. kesäkuuta ja kuule ratkaisuista, joilla tulevaisuudessa selätetään väestön ikääntymisestä, kaupungistumisesta ja digitalisaatiosta aiheutuvia haasteita.

Milloin: 7.6.2017 klo 18 
Missä: Juhlasali, Helsingin yliopiston Päärakennus,
sisäänkäynti Aleksanterinkatu 5
Ilmoittaudu


Helsinki Challenge on syksyllä 2016 käynnistynyt tiedepohjainen ideakilpailu ja kiihdyttämöohjelma. Helsinki Challenge on osa virallista Suomi 100 -ohjelmaa.
Helsingin yliopiston kanssa kilpailua ovat järjestämässä Aalto-yliopisto, Hanken Svenska Handelshögskolan, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Oulun yliopisto, Taideyliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi.JAA