Kuva: Helsinki Think Company / 4UNI

Helsinki Think Companyn 4UNI-ratkaisukilpailun haku on auki!

Tahdotko tehdä akateemisella taustallasi jotain vaikuttavaa? Haluatko viedä osaamistasi käytäntöön ja laajentaa kykyjäsi myös oman alasi ulkopuolelle? Kiinnostaako yrittäjyys, sytyttääkö poikkitieteellinen yhteistyö? Janoatko uusia elämyksiä syksyyn?

Haku ennakkoluulottomille maailmanmuuttajille on nyt auki! Jo viidettä kertaa järjestettävä ratkaisukilpailu 4UNI starttaa jälleen lokakuussa. 

Helsingin yliopiston ja Helsingin kaupungin yhteisen Helsinki Think Companyn järjestämä 4UNI on matalan kynnyksen ja korkean kunnianhimon ratkaisukilpailu kaikkien alojen korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille kautta Suomen. Kisassa monitieteiset tiimit kehittävät liikeideoita, jotka vastaavat yhteiskunnallisiin haasteisiin. Vuoden 2019 teemat ovat "kaikki muovi kiertää" ja "yhteisöllinen asuminen". Kisaan voi hakea mukaan yksilönä tai tiiminä.

Marraskuun puolivälissä 4UNI huipentuu finaaliin. Helsinki Think Companyn vuoden näyttävimmässä tapahtumassa tiimit nousevat lavalle pitchaamaan ideansa tuomaristolle ja yleisölle. Parhaat tiimit pääsevät startup-tapahtuma Slushiin ja voivat saada Think Company Fund -rahastosta tukea yrityksen perustamiseen. Pääpalkintona kilpailussa on matka ajankohtaiseen startup-kaupunkiin, jossa voittajatiimi pääsee kehittämään ideaansa kansainvälisessä ympäristössä.

4UNI-matka ei kuitenkaan lopu finaaliin – on vain tiimien intohimosta kiinni, miten pitkälle idea kantaa. 4UNI-osallistujat pääsevät osaksi Helsinki Think Companyn aktiivista yhteisöä, joka tukee tiimejä ohjelman jälkeen liikeidean toteuttamisessa.

Lue lisää ja hae mukaan 22.9. mennessä!

4UNI.fi

Somessa

#4UNI #helsinkithinkcompany #youmakewe

Mikä Helsinki Think Company?

Helsinki Think Company on Helsingin yliopiston ja Helsingin kaupungin vuonna 2013 perustama yrittäjyysyhteisö, jonka missiona on viedä akateemista osaamista käytäntöön. Toiminnan ytimessä ovat erilaiset tapahtumat ja ohjelmat, joiden lisäksi yliopistolaisten käyttöön tarjotaan avoimia co-working- ja tapahtumatiloja Tiedekulmassa, Viikissä, Kumpulassa ja Meilahden Terkko Health Hubissa.