Kuva: Maija Astikainen

Vakawau-podcast – ota varhaiskasvatuksen uusi podcast kuuntelulistalle

Vakawau-podcastissa ääneen pääsevät päiväkotien arjen sankarit eli varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat. Vaihtuvia vieraita yhdistää sinnikäs halu rakentaa yhdessä ja yhteistyössä laadukasta varhaiskasvatusta, mutta myös työympäristöä, jossa jokaisella aikuisella on mahdollisuus onnistua.

Podcastissa syvennytään ajankohtaisiin ilmiöihin helsinkiläisessä varhaiskasvatuksessa ja kuullaan ammattilaisten näkökulmasta, mitä varhaiskasvatus parhaimmillaan on. Podcastia luotsaavat kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla työskentelevät päiväkodinjohtajat Annika Riekkola ja Hannele Roponen.

”Podcast on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen henkilöstölle, mutta myös kaikille niille, jotka haluavat tutustua laajemmin siihen, miten päiväkotien ammattilaiset työtänsä tekevät. Podcastissa halutaan keskustella siitä, miten arkea käytännössä organisoidaan ja tuoda esille sitä osaamista, mitä meillä alalla on. Toivomme, että podcastista saa parhaimmillaan konkreettisia ideoita jokapäiväiseen työhön varhaiskasvatuksessa”, kertovat Annika ja Hannele podcastista.

Kuuntele Vakawau-podcast Helsinki-kanavalla