Tule viihtymään talvilomalla leikkipuistoon

Koululaisten talvilomaviikkoa vietetään tuttuun tapaan viikolla 8 eli 17. –21.2.2020. Tule ja tuo kaverisi mukaan leikkipuistoon pitämään hauskaa talvilomalla.

Leikkipuistoissa on päivittäin ohjelmassa mm. ulkoilua, liikuntaa, leikkejä ja pelejä ja ne ovat avoinna arkipäivisin kello 9–16. Lisäksi osa leikkipuistoista järjestää koululaisille päiväleirejä ja retkiä eri puolille kaupunkia. Ohjelma on maksutonta.

Leikkipuiston ohjaajat ovat puistossa lapsia varten ja vastaavat turvallisen toimintaympäristön luomisesta eli leikkirauhasta, leikinkestävistä toimintavälineistä ja tilannekohtaisesta huolenpidosta koululaisista.

Koululaiset ovat vakuutettuja leikkipuistoalueella ja retkillä. Koululaisen turvallisuuden kannalta on tärkeää, että leikkipuiston ohjaajilla on lapsen huoltajan yhteystiedot sekä tieto lapsen tulo- ja lähtöajoista.

Osassa suljetuissa puistossa on koululaisille suunnattua leiri- ja retkitoimintaa. Tarkista aukioloajat ja ohjelmat leikkipuistojen internet-ja facebook-sivuilta.

Talvilomaviikolla leikkipuistoissa ja perhetaloissa järjestetään myös Pienten Puuhia alle kouluikäisille lapsille perheineen. Löydät tarjontamme Helsingin kaupungin tapahtumakalenterista: https://www.hel.fi/helsinki/fi/tapahtumakalenteri/haku?q=leikkipuistot

Leikkipuistojen talvilomaviikon aukioloajat

Leikkipuistot ja perhetalot sekä leikkipaikat