Suoraan sisältöön
A A A
Osa leikkipuistoista tekee syyslomalla retken Korkeasaaren Suomi 100 juhlavuoden Korpiseikkailuun.

Koululaisille syyslomalla säpinää leikkipuistoissa

Leikkipuistoissa järjestetään syyslomatoimintaa kaikille koululaisille ja pikkulapsiperheille 16.-20.10.2017. Leikkipuistot ovat avoinna arkipäivisin klo 9.00 - 16.00.

Syysloman toimintaan kuuluu päivittäin ulkoilua, liikuntaa, leikkiä, pelaamista sekä rentoutumista ja kavereiden tapaamista. Ohjatussa toiminnassa askarrellaan ja musisoidaan, liikutaan, leikitään, pelataan ja retkeillään. Koululaiset pääsevät osallistumaan toiminnan suunnitteluun. Toiminta on maksutonta.

Lisäksi leikkipuistot järjestävät koululaisille päiväleirejä ja retkiä eri puolille kaupunkia. Osa leikkipuistoista tekee retken Korkeasaaren Suomi 100 juhlavuoden Korpiseikkailuun.

Leikkipuiston ohjaajat ovat puistossa lapsia varten ja vastaavat turvallisen toimintaympäristön luomisesta: leikkirauhasta, leikinkestävistä toimintavälineistä ja tilannekohtaisesta huolenpidosta koululaisista. Tärkeää koululaisen turvallisuuden kannalta on, että puiston ohjaajilla on lapsen huoltajan yhteystiedot sekä tieto lapsen tulo- ja lähtöajoista. Koululaiset ovat vakuutettuja leikkipuistossa ja leikkipuiston retkillä.

Kaikki koululaiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Lisää aiheesta

Tarkemmat ohjelma-aikataulut verkosta www.hel.fi/leikkipuistot sekä leikkipuistojen ilmoitustauluilla ja Facebook-sivuilla.JAA