Suvilahteen nousee viikonloppuna jälleen PopUp-leikkipuisto

Helsingin kaupungin leikkipuistot järjestävät neljättä kertaa PopUp-leikkipuiston osaksi Helsinki Design Weekin Lasten viikonloppua.  

PopUp-leikkipuiston taikametsä kutsuu kaikki leikkijät mukaan lauantaina ja sunnuntaina 15.-16.9. klo 10-16 Suvilahden Kattilahalliin.

- Puujaloilta näkee kauas ja palikkatorni yhdistää sukupolvia. Tule mukaan leikkimään lapsesi ja oman lapsuutesi leikkejä toivottaa leikkipuisto- ja iltapäivätoiminnan päällikkö Hanna Linna. Leikkipuisto on paikka leikille, rentoutumiselle, kohtaamiselle, keskustelulle ja mielikuvitukselle.  

Leikkipuiston taikametsässä on lauluja, loruja, leikkejä ja leluja. Tarinat ja taide lennättävät lapset ja aikuiset leikin ja muotoilun maailmaan. Taikametsän värikkäät puut luovat pupuille, pöllöille sekä sinulle ja leikkikaverillesi hauskan ralliradan.  

Kun PopUp-leikkipuistossa liikennevalo näyttää vihreää valoa, suojatie johtaa Taikametsään. - Pysähdy, katso molempiin suuntiin, kuuntele. Toimi näin ennen kuin ylität suojatien opastaa Liikenneturvan yhteyspäällikkö Meeri Sorjonen. Metsän puiden välissä kiemurtelee hauska autorata, johon lapset pääsevät ajelemaan eläinhahmo-autoilla. Tiedossa on, että metsäteillä autot voivat helposti likaantua. Onneksi tässä Taikametsässä on myös kupliva ja ehkä kutittavakin autopesula. Ajelun jälkeen auto parkkiin ja suojatietä pitkin kohti seuraavaa leikkiä leikkipuistossa. 

Lisätiedot: Hannele Oja, hannele.oja@hel.fi, puh. 09 310 74093 ja Jyrki Rönkkö, jyrki.j.ronkko@hel.fi, puh. 09 310 69929.

Tutustu Lasten viikonlopun ohjelmaan osoitteessa www.helsinkidesignweek.com/fi/lasten-designviikko/


JAA