Lapsi kuvaa älypuhelimella oppitunnilla.

Siltamäen ja Suutarilan koulujen ja päiväkotien tulevaisuuden tilatarpeiden asukasilta 2.12.

Huom.
Siltamäen ja Suutarilan koulujen ja päiväkotien tulevaisuuden tilatarpeiden 2.12. asukasilta siirtyy tammikuulle ja verkkotilaisuudeksi. Tervetuloa verkkotilaisuuteen torstaina 13.1.2022 klo 17.30 alkaen. Lue lisää 29.11. julkaistusta uutisesta.

Siltamäen ja Suutarilan koulujen, päiväkotien ja muiden kaupungin palveluiden tilatarpeista valmistui aiemmin tänä vuonna selvitys. Nyt kutsumme alueen asukkaat keskustelemaan kanssamme suomenkielisen varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen palveluverkosta ja toimitilojen sijainneista. Tapahtuma järjestetään Suutarilan ala-asteella (Seulastentie 11) torstaina 2.12.2021 klo 17.30-19.30.

Tilaisuudessa esittelemme palveluverkkotarkastelun taustat sekä aiemmin vuonna 2021 suoritetun tilatarkastelun lopputulokset. Lisäksi työstämme yhdessä erilaisia ehdotuksia tilatarpeiden ratkaisemiseksi tulevaisuudessa. Tapahtumassa pääset mukaan vaikuttamaan tulevien varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen toimitilojen sijaintiin.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma on luettavissa palveluverkkosuunnittelun www-sivuilta. Tilaisuuden jälkeen, julkaisemme tuolla sivulla myös koosteen keskusteluista. 

Noudatamme tilaisuudessa Helsingissä voimassa olevia koronapandemiaa koskevia suosituksia

Seuraamme aluehallintoviraston antamia yleisötilaisuuksien järjestämistä koskevia rajoituksia ja ohjeistuksia. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä tilaisuuden aikana. Osallistujille tarjotaan tilaisuudessa kasvomaski ja käsidesiä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta paikan päälle on mahdollista ottaa enintään sata osallistujaa. Osallistuthan vain terveenä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, joka alkaa klo 17.15.

Aiempi selvitys Suutarilan ja Siltamäen alueen tilatarpeista

Vuoteen 2035 asti ulottuva tarkastelu toimii taustatietona, kun alueella suunnitellaan kaupungin omistamien tilojen kunnostuksia ja uusien tilojen rakentamista. Tarkastelussa kartoitettiin alueen nykyisten rakennusten kunto, kaupungin palvelutuotannon tarpeet ja väestöennusteen tiedot, jotta alueelle voidaan suunnitella riittävästi ja oikeantyyppisiä tiloja.

Lue lisää Siltamäen ja Suutarilan palvelutilojen tarkastelu on valmistunut -uutisesta, joka on julkaistu 8.11.2021.

Alkuperäinen uutinen julkaistu 23.11.2021, ja uutista päivitetty 29.11.2021.