Kuvassa opettajia ja oppilaita. Helsingissä oppimisympäristönä on koko kaupunki.

Nyt on aika hakea Helsingin peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoja

Nyt on oikea aika toimia, jos mielit opettajaksi Helsinkiin ensi elokuusta alkaen! Kaupungin peruskouluissa ja lukioissa on haettavana noin 330 vakinaista opettajan virkaa. Suomen suurin työnantaja Helsingin kaupunki tarjoaa merkityksellisen työn ja hyvät henkilöstöedut.

Hakuaika suomen- ja ruotsinkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin päättyy maanantaina 25. tammikuuta klo 16. Työt alkavat elokuussa 2021. 

Tehtäviin haetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä helsinkirekry.fi

Merkityksellistä työtä ja monipuoliset henkilöstöedut

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on osa Helsingin kaupunkia, Suomen suurinta työnantajaa. Toimialalla on lähes 14 000 työntekijää. Palveluita tarjotaan noin 90 000 asiakkaalle yli 700 toimipaikassa.

Helsingin kaupunki tarjoaa henkilöstölleen merkityksellisen työn ja monipuoliset henkilöstöedut.

Henkilöstöetuja ovat esimerkiksi työsuhdeasunnot, henkilöstökassa, työterveyspalvelut, alennus joukkoliikenteen lipuista, tuki uuden fillarin hankintaan, kaupunkipyörät työ- ja vapaa-ajalle, alennus uimahalleissa ja teattereissa, henkilöstökerhot, henkilöstöliikunnan ohjatut tunnit ja tapahtumat sekä henkilöstön oma saari Vuosaaren edustalla. Kaupungilla on myös hyvät lomaedut, ja palkan lisäksi henkilöstöä palkitaan eri tavoin.

Lue lisää Helsingin kaupungin henkilöstöeduista

Kaikki kaupungin työpaikat: helsinkirekry.fi

Rekry-uutiskirjeessä tietoa työpaikoista

Kiinnostaako sinua merkityksellinen kasvatus- ja opetustyö Helsingissä? Tietoa kasvatuksen ja koulutuksen työpaikoista, työtehtävistä ja urapoluista saat edurekry-sivuilta

Edurekry-sivun kautta voit myös tilata uutiskirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista, muun muassa avoinna olevista tehtävistä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Kuva: Jussi Hellsten