Oodin leikkipuisto Loru kutsuu leikkimään!

Helsingin kaupungin leikkipuistotoiminta avaa uuden leikkipuiston Lorun 5.12.2018 keskustakirjasto Oodissa. Oodin avajaisissa 5.–6.12. Loru on mukana leikittämässä ja laulattamassa.

Leikkipuisto Loru on avoin kohtaamispaikka lapsiperheille keskustan sydämessä, Oodin lämpimässä sylissä. Siellä lapsia ja perheitä odottavat ohjatut laulu-, leikki-, loru- ja liikuntatuokiot. Leikkipuisto Loru tekee helsinkiläistä leikkipuistotoimintaa tutuksi ja auttaa perheitä löytämään myös oman asuinalueensa leikkipuiston.

Loru on mainio retkikohde erilaisille lapsi- ja koululaisryhmille. Leikkipuisto Loru tekee yhteistyötä ja nostaa esiin lastenkulttuuria kirjaston ja Oodin kumppaneiden kanssa.

"Kirjaston satutuokioiden tarinat heräävät leikkien eloon Lorussa", sanoo johtava leikkipuisto-ohjaaja Tiina Mesiniemi.

"Tervetuloa tutustumaan Loruun, Helsingin uusimpaan leikkipuistoon!"

Joulukuusta 7.12.2018 alkaen Loru on avoinna arkisin klo 9.30–17.30. Kevään 2019 aukioloajat ovat 7.1.2019 lähtien ma,ti, to ja pe klo 9.30–17.30 sekä ke 10.00–18.00. Leikkipuiston ulkoleikkialue valmistuu kesällä 2019.

Loruun löytää kätevimmin Töölönlahden puolelta, Oodin pohjoissiivestä, sisäänkäyntikerroksesta. Leikkipuiston toimintaa on myös kolmannen kerroksen Lasten maailmassa.

Tutustu Oodin avajaisten ohjelmaan

Leikkipuisto Lorun joulukuun ohjelma löytyy puiston verkkosivuilta


JAA