Leikkipuisto Tuorinniemen elämää kuvasi Konsta Linkola.

Nyt on aika antaa ideoita tulevan kesän leikkipuistojen toiminnan suunnitteluun!

Leikkipuistot ja perhetalot suunnittelevat parhaillaan tulevan kesän toimintaa.

Kesäajan toiminnan järjestämisen periaatteena on, että leikkipuistojen palveluverkko vastaa alueiden lapsiperheiden ja kouluikäisten lasten kesätoiminnan tarpeisiin mahdollisimman hyvin. 

Helsingin kaupungilla on 65 leikkipuistoa, joista suunnitelman mukaan koko kesän on avoinna 31 leikkipuistoa ja osa suljetaan määräaikaisesti, kuten aiempinakin vuosina. Suunnitelmaa tehtäessä on jo tässä vaiheessa huomioitu viime kesän kokemukset ja asiakkailta saadut palautteet.

”Koko kesän avoimeksi suunnitellut leikkipuistot sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja mahdollisimman hyvien kulkuyhteyksien päässä. Leikkipuistoissa on tärkeä olla leikkiin houkuttelevia leikkivälineitä, ja monipuolista ohjattua toimintaa eri-ikäisille lapsille”, kertoo leikkipuisto- ja iltapäivätoiminnan päällikkö Hanna Linna.

Kesän 2019 suunnitelma leikkipuistojen ja perhetalojen aukioloajoista on nähtävissä ja asiakkaiden kommentoitavissa jokaisessa leikkipuistossa ja perhetalossa ajalla 18.2 – 8.3.2019. Suunnitelmaan voi tutustua myös leikkipuistotoiminnan verkkosivuilla. Kesäesitystä voi myös kommentoida sähköpostitse johtaville leikkipuisto-ohjaajille. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Kysy lisätietoja leikkipuiston henkilökunnalta. Leikkipuistossa tavataan!

JAA