Leikkipuistot ja perhetalot suunnittelevat ensi kesän toimintaa.

Nyt on aika antaa ideoita ensi kesän leikkipuistojen toiminnan suunnitteluun!

Vuosi on vaihtunut, ja taas katse suunnataan kohti tulevaa kesää. Leikkipuistot ja perhetalot suunnittelevat parhaillaan ensi kesän toimintaa.

Kesän 2018 suunnitelma ja kartta leikkipuistojen ja perhetalojen aukioloajoista on nähtävissä ja asiakkaiden kommentoitavissa jokaisessa leikkipuistossa ja perhetalossa ajalla 5.2.-16.2.2018. Suunnitelmaan voi tutustua myös leikkipuistotoiminnan verkkosivuilla.

Kesäajan toiminnan järjestämisen periaatteena on, että leikkipuistojen palveluverkko vastaa alueiden lapsiperheiden ja kouluikäisten lasten kesätoiminnan tarpeisiin mahdollisimman hyvin. 

Helsingin kaupungilla on 65 leikkipuistoa, joista suunnitelman mukaan koko kesän on avoinna 30 leikkipuistoa ja osa suljetaan määräaikaisesti, kuten aiempinakin vuosina. Suunnitelmaa tehtäessä on jo tässä vaiheessa huomioitu viime kesän kokemukset ja asiakkailta saadut palautteet.

”Koko kesän avoimeksi suunnitellut leikkipuistot sijaitsevat keskeisillä paikoilla, mahdollisimman hyvien kulkuyhteyksien päässä. Leikkipuistoissa on tärkeä olla leikkiin houkuttelevia leikkivälineitä, ja monipuolista ohjattua toimintaa eri-ikäisille lapsille”, kertoo leikkipuisto- ja iltapäivätoiminnan päällikkö Hanna Linna.

Kysy lisätietoja leikkipuiston henkilökunnalta. Leikkipuistossa tavataan!

Leikkipuistojen kesäsuunnitelma 2018

Kesäsuunnitelman 2018 mukaan avoimet leikkipuistot ja perhetalot kartalla

Lisätietoja leikkipuistojen toiminnasta


JAA