#astusaappaisiin

Löydä tulevaisuuden tarinasi Helsingistä

”Pedagogiikkaa voi tuoda esiin monella eri tavalla. Voi käyttää luovasti kykyjä: musiikillisia, liikunnallisia ja taiteellisia tai kaikkia yhdessä.”
Sari, varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Havukka

”Vapaus ja se, että tässä saa kehittää itseään. Helsinki työnantajana antaa hirveesti koulutusta eri asioista. Jos ihmisläheinen ja vuorovaikutustaitoja vaativa työ ja ihmisten kanssa työskentely on se oma juttu, niin kyllä tämä silloin on se työ.”
Liisa, varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Hippaheikki

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia ajalla 23.4.-7.5.2019.

Tänä vuonna Helsinkiin rakennetaan uusia paviljonkipäiväkoteja 1600 lapselle. Haemme niihin varhaiskasvatuksen ammattilaisia rakentamaan uusia upeita pedagogisia ympäristöjä. Lisäksi meillä on avoinna useita muitakin mielenkiintoisia varhaiskasvatuksen tehtäviä eri ikäisten lasten parissa eri puolilla Helsinkiä.

Tutustu varhaiskasvatuksen avoimiin työpaikkoihin helsinkirekry.fi ja löydä oma tulevaisuuden tarinasi.

Lisätietoja ison työnantajan eduista

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää suomen- ja ruotsinkielistä varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä työväenopiston toimintaa noin 90 000 helsinkiläiselle. Meillä on toimipaikkoja yli 700 eri puolella kaupunkia. Voimavaramme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Toukokuussa tulossa 5.-20.5. varhaiskasvatuksen lastenhoitajien haku! 

#astusaappaisiin

JAA