Lapsia karusellissä

Leikkipuistot kutsuvat syysloman viettäjiä hauskaan toimintaan

Säpinää ja toimintaa koululaisille

Syysloman toimintaan koululaisille kuuluu päivittäin ulkoilua, liikuntaa, leikkiä, pelaamista sekä rentoutumista ja kavereiden tapaamista. Ohjatussa toiminnassa askarrellaan, ja musisoidaan, liikutaan, leikitään, pelataan ja retkeillään. Koululaiset osallistuvat toiminnan suunnitteluun. Lisäksi leikkipuistot järjestävät koululaisille päiväleirejä ja retkiä eri puolille kaupunkia. Ohjelmasta löytyy esimerkiksi: Etelä-Helsingissä pääsee seikkailemaan lukuagentteina tai sukeltamaan tarinoiden maailmaan, Länsi-Helsingissä voi kokeilla mediataitojaan elokuvan teon merkeissä, Pohjois-Helsingissä järjestetään #pyörälläpäästään -tapahtumia ja Itä-Helsingissä retkiä luonnontiedemuseoon ja Oodiin.

Pienten puuhat syyslomaviikolla

Pienten puuhat on suunnattu alle kouluikäisille lapsille perheineen. Tervetuloa leikkimään, liikkumaan, musisoimaan, askartelemaan ja tapaamaan muita lapsia ja perheitä. Toiminta on maksutonta ja siihen ei tarvitse ilmoittautua. Voit lämmittää omia eväitä ja keittää kahvia tai teetä.

Pienten puuhia on musiikkihetkestä, pihapuuhiin, vauvahieronnasta, temppurataan. Pienten puuhat löydät myös kaupungin tapahtumakalenterista.

Lisätiedot auki olevista leikkipuistoista ja tarkemmat ohjelma-aikataulut osoitteessa www.hel.fi/leikkipuistot sekä leikkipuistojen ilmoitustauluilla ja Facebook-sivuilla.

JAA