Kuvaaja: Konsta Linkola

Leikkipuistojen kesäsuunnitelma valmistui perheiltä saadun palautteen avulla

Pyysimme leikkipuistojen kesätoimintaan palautetta tammikuun asiakaskyselyssä ja lisäksi perheet saivat antaa palautetta leikkipuistojen kesän aukioloista helmi-maaliskuussa.  Saimme paljon ehdotuksia onnistuneeseen kesään - kiitos kaikille palautteen antajille!

Joidenkin leikkipuistojen aukioloajankohtia muutettiin toiveiden mukaisesti, siltä osin kuin se oli mahdollista. Nyt yhä useammat lapset ja perheet pääsevät nauttimaan leikkipuistojen kesätoiminnasta lähialueellaan.

Leikkipuistojen aukiolotiedot kesällä 2019

Leikkipuistoissa järjestetään kesäisin mukavaa ja monipuolista tekemistä, ohjattuja toimintatuokioita sekä erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille lapsille. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululainenkin voi viettää lomapäivän leikkipuistossa, jolloin henkilökunnalle on hyvä toimittaa vanhempien yhteystiedot.

Lisäksi leikkipuistojen järjestämille koululaisten maksuttomille päiväleireille voi ilmoittautua 8.4. alkaen. Lisätietoja leireistä saat leikkipuistoista.

Kesäruokailu järjestetään leikkipuistoissa ajalla 3.6.−2.8

Kesäruoka on maksuton ja se tarjotaan arkipäivisin klo 12 alle 16-vuotiaille lapsille. Mukana tulee olla omat ruokailuvälineet: lautanen, muki ja lusikka. Ruokajuomana on vesi. Kesäruoka on useimpina päivinä keittoa, joten sitä on hyvä täydentää omalla voileivällä. Ruokalistat ovat nähtävillä leikkipuistoissa ja internetissä.  Kesäruokailua ei järjestetä perhetaloissa eikä leikkipuisto Lorussa.

JAA