Suoraan sisältöön
A A A

Leikkipuisto Loru avataan keskustakirjasto Oodin yhteyteen

104-vuotias ohjattu leikkipuistotoiminta ja kaupungin 66 leikkipuiston verkosto ovat tärkeä osa helsinkiläisyyttä. Lastenkulttuurin näkyvyys keskustassa lisääntyy merkittävästi keskustakirjasto Oodin yhteydessä aloittavan leikkipuisto Lorun myötä.

Keskusta-alueen (Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö) johtava leikkipuisto-ohjaaja Tiina Mesiniemi toivottaa lapsiperheet tervetulleiksi Loruun joulukuun 5. päivästä alkaen.

- Leikkipuisto Loru on keskustassa asuvien sekä keskustassa asioivien lapsiperheiden kohtaamispaikka. Sen tehtävänä on auttaa uusia lapsiperheitä löytämään leikkipuistot omissa kaupunginosissaan ja niiden kautta kaupungin lapsiperheille tarjoamaa vapaa-ajan toimintamahdollisuuksien rikasta kirjoa, näin luomme jälleen toimivampaa Helsinkiä, sanoo Tiina Mesiniemi.

Leikkipuisto Loru kertoo myös kaupungissa vieraileville avoimesta, eri ikäryhmiä kohtaamisiin ja arkiaktiivisuuteen kannustavasta avoimesta Helsingistä. Koko kaupunki on oppimisen ympäristö, jossa kaikki sen toimijat rakentavat sivistystä sekä vaikuttavat lasten kansalaisoikeuksien toteutumiseen.

Leikkipuisto Lorussa sadut ja lorut innoittavat kaikenikäisiä ohjattuun leikkiin ja tarinoiden maailmaan.


JAA