Konsta Linkola kuvasi leikkipuisto Herttoniemen elämää.

Koululaisille tulossa säpinää leikkipuistoihin syyslomalla

Leikkipuistoissa järjestetään syyslomatoimintaa kaikille koululaisille ja pikkulapsiperheille 15.-19.10.2018. Leikkipuistot ovat avoinna arkipäivisin klo 9.00 - 16.00.
 
”Syysloman toimintaan kuuluu päivittäin ulkoilua, liikuntaa, leikkiä, pelaamista sekä rentoutumista ja kavereiden tapaamista. Ohjatussa toiminnassa askarrellaan ja musisoidaan, liikutaan, leikitään, pelataan ja retkeillään. Koululaiset pääsevät osallistumaan toiminnan suunnitteluun. Lisäksi leikkipuistot järjestävät koululaisille päiväleirejä ja retkiä eri puolille kaupunkia”, kertoo leikkipuisto- ja iltapäivätoiminnan päällikkö Hanna Linna.
 
Leikkipuiston ohjaajat ovat puistossa lapsia varten ja vastaavat turvallisen toimintaympäristön luomisesta: leikkirauhasta, leikinkestävistä toimintavälineistä ja tilannekohtaisesta huolenpidosta koululaisista. Tärkeää koululaisen turvallisuuden kannalta on, että puiston ohjaajilla on lapsen huoltajan yhteystiedot sekä tieto lapsen tulo- ja lähtöajoista. Koululaiset ovat vakuutettuja leikkipuistossa ja leikkipuiston retkillä. Toiminta on maksutonta
 
Kaikki koululaiset ovat tervetulleita mukaan!
 
Lisää aiheesta
 
Tarkemmat ohjelma-aikataulut verkkosivuiltamme sekä leikkipuistojen ilmoitustauluilla ja Facebook-sivuilla.

JAA