Keinutien ala-asteen yleisopetuksessa olevien 6. luokkien oppilaat siirtyvät poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin.

Keinutien ala-asteen 6. luokat siirtyvät poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin

Keinutien ala-asteen yleisopetuksessa olevien 6. luokkien oppilaat siirtyvät poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin koulussa todettujen koronatapausten vuoksi 19.3.-1.4.2021 väliseksi ajaksi.

Päätöksen on tehnyt kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen keskusteltuaan koulun rehtorin sekä sosiaali- ja terveystoimialan epidemiologisen toiminnan kanssa.

Poikkeuksellisten opetusjärjestelyjen aikana opetusta järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen. Päätös etäopetukseen siirtymisestä varmistaa opetuksen turvallisen sujumisen. Etäopetukseen siirtyy 80 oppilasta. Helsingin kouluissa on kerrattu erilaisten digitaalisten oppimisympäristöjen osaamista, ja etäopetukseen siirtyville huolehditaan tietokone ja muut opiskeluvälineet kotoa käsin tapahtuvaa opiskelua varten.

Koululounas tarjotaan etäopiskeluun siirtyville eväskasseissa. Huoltajille toimitetaan lisätietoa etäopetuksesta ja ruokakassien noutamisesta Wilma-järjestelmän kautta.

Koulun muut oppilaat jatkavat lähiopetuksessa. Kontulassa sijaitseva Keinutien ala-aste toimii kahdessa toimipisteessä ja oppilaita on yhteensä noin 530.