Kasvatuksen ja koulutuksen tehtäviin tarvitaan henkilöstöä Helsingin väkimäärän kasvaessa. Kuva: Jefunne Gimpel

Helsingin peruskouluissa ja lukioissa avoinna yli 300 opettajan virkaa

Haku Helsingin kaupungin suomenkielisten peruskoulujen ja lukioiden vakinaisiin opettajan virkoihin on meneillään ja päättyy 21. tammikuuta. Haku ruotsinkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin alkaa 13. tammikuuta ja päättyy 28. tammikuuta. Haettavana on myös rehtorin virkoja. Työt alkavat elokuussa 2019.

Avoinna on yli 300 opettajan virkaa, joista 53 on ruotsinkielisissä kouluissa. Enemmistö viroista sijoittuu perusopetukseen. Opettajia tarvitaan sekä uusiin tehtäviin että eläkkeelle jääneiden tilalle.

Avoimet vakinaiset rehtorin virat ovat Haagan peruskoulussa, Meilahden yläasteen koulussa, Jätkäsaaren peruskoulussa ja Tapanilan ala-asteen koulussa.

Tehtäviin haetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä

Henkilöstöä tarvitaan Helsingin kasvaessa

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle tarvitaan jatkuvasti osaajia, kuten varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia ja erityisopettajia, luokanopettajia ja lehtoreita sekä ammatillisten aineiden opettajia. Avoinna on määräaikaisia ja vakinaisia työpaikkoja.

Henkilöstön tarvetta lisää se, että helsinkiläisten määrä kasvaa lähivuosina tuntuvasti. Vuosina 2018–2021 Helsingin väkimäärän arvioidaan kasvavan seuraavasti: 1–6-vuotiaiden määrä kasvaa 3 prosenttia (1 021 henkeä), 7–15-vuotiaiden määrä 8 prosenttia (4 411 henkeä) ja 16–18-vuotiaiden määrä 6 prosenttia (953 henkeä).

Kaikki kaupungin työpaikat helsinkirekry.fi 


JAA