Kuva: Emilia Kangasluoma

Digimiiteissä keskustellaan kasvatuksen ja koulutuksen digitalisaatiosta

Innostaako vai turhauttaako digi? Haluaisitko ymmärtää paremmin, miten digitalisaatio vaikuttaa sinun lapsesi oppimiseen? Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää keväällä kaikille avoimia ja maksuttomia digimiittejä, joista ensimmäinen on keskiviikkona 17. tammikuuta. Tervetuloa!

Viime syksynä aloitetut digimiitit saavat tänä keväänä jatkoa. Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala kutsuu kaikki helsinkiläiset keskustelemaan kasvatuksen ja koulutuksen digitalisaatioon liittyvistä ilmiöistä EduLabiin (Töysänkatu 2 D, Vallila) kerran kuukaudessa.

”Digitalisaation lähtökohtana on varhaiskasvatus- ja opetussuunnitelmien mukaisen oppimisen sekä uusien pedagogisten ratkaisujen mahdollistaminen. Sekä opettajat, lapset ja huoltajat että hallinto ovat tässä uuden äärellä. On tärkeää, että keskustelemme muutoksista yhdessä,” sanoo digitalisaatio-ohjelmasta vastaava erityisasiantuntija Anna Laine kasvatuksen ja koulutuksen toimialalta.

Kevään digimiittien teemat ovat digitalisaation tavoitteet (17.1), muuttuvat oppimateriaalit (14.2.), robotit oppimisessa (14.3.), lasten ja nuorten mediamaailma (18.4.) ja joustava oppiminen (8.5.).

Lataa kevään Digimiittien ohjelma tästä.

Digimiitit keväällä 2018

Paikka: Kasvatuksen ja koulutuksen toimialarakennus, EduLab, Töysänkatu 2 D, Vallila
Aika: 17.1., 14.2., 14.3., 18.4. ja 8.5. klo 15-17

Digimiitteihin ei tarvitse ilmoittautua. 


Lisätietoja Digimiiteistä:
Vuorovaikutusasiantuntija Elina Kesäniemi, elina.kesaniemi(at) hel.fi tai puh. 09 310 86722.

Lisätietoja Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan digitalisaatio-ohjelmasta:
Erityissuunnittelija Anna Laine, anna.e.laine(at)hel.fi tai puh. 040 674 7831.


JAA