Ilmakuva Roihupellon bussivarikosta.

Uusi bussivarikko luovutettiin HKL:lle 15. toukokuuta 2020

Uusi Roihupeltoon rakennettu bussivarikko luovutettiin HKL:lle perjantaina 15. toukokuuta 2020. Bussivarikon rakensi Raide-Jokeri-allianssi ja se vuokrataan Helsingin Bussiliikenteen käyttöön. Vanha bussivarikko puretaan ja sen tilalle rakennetaan Raide-Jokerin raitiovaunuvarikko.

Raide-Jokeri-allianssin Roihupeltoon rakentama bussivarikko on valmistunut. Bussivarikko piha-alueineen luovutettiin tilaajalle, Helsingin kaupungin liikenneliikelaitokselle, perjantaina 15. toukokuuta 2020.

Raide-Jokerin raitiovaunuvarikko ratapihoineen rakennetaan vanhan bussivarikon paikalle ja vanha bussivarikko puretaan. Purkutyöt ja uuden raitiovaunuvarikon rakentaminen aloitetaan tulevan kesän aikana. Raitiovaunuvarikon on määrä valmistua vuonna 2022.

Nyt valmistunut uusi bussivarikko vastaa toiminnallisuudeltaan ja tekniikaltaan nykypäivän vaatimustasoa. Raide-Jokeri-allianssi rakensi bussivarikon liittyvänä hankkeena HKL:n tilauksesta. Varikko tulee HKL:n vuokralaisen Helsingin Bussiliikenteen käyttöön.

Katso video Roihupellon bussivarikolta