Tanssin talon tapahtumatori

Valotaidekilpailu Tanssin talon tapahtumatorille

Tanssin taloa rakennetaan parhaillaan Kaapelitehtaan koillispäätyyn. Suomen suurimman tanssille omistetun näyttämön on määrä avata ovensa vuonna 2022. Uudisrakennukseen on tulossa mm. kaksi esityssalia sekä tiloja yhdistävä tapahtumatori.

Tapahtumatorista tulee Tanssin talon sisääntuloaula. Se toimii myös talon yleisölämpiönä sekä tapahtumapaikkana erilaisille tilaisuuksille.

Kilpailulla haetaan korkeatasoista valotaideteosta

Valotaidekilpailun tarkoituksena on löytää pitkälle kehitelty idea valotaideteokseksi tapahtumatorin teolliseen tilaan. Kilpailulla haetaan korkeatasoista valotaideteosta, joka kuvastaa Tanssin talon arkkitehtonista henkeä ja tanssiin taidemuotona liitettävää kehollista kokemusta. Teoksen toivotaan toimivan myös tilan tunnelmaa luovana valonlähteenä.

Kilpailu on avoin suomalaisille ja Suomessa pysyvästi asuville taiteilijoille. Myös työryhmät voivat toimia hakijana. Kilpailussa noudatetaan Suomen Taiteilijaseuran kilpailusääntöjä. Kilpailijan ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla Taiteilijaseuran minkään jäsenliiton jäsen. Kilpailuehdotuksia otetaan vastaan 17.11.–1.12.2020.

Lue lisää ja tutustu kilpailuohjelmaan liitteineen: www.tanssintalorakentuu.fi/valotaidekilpailu

Valotaidekilpailu tanssin talon tapahtumatorille

Tanssin talo