Länsiterminaalin pääty.

Uusi Satamaparkkitalo avattu tänään Länsisatamassa

Länsisataman pitkäaikainen pysäköinti siirtyy Satamaparkkitaloon. Sieltä on noin 300-400 metriä Länsiterminaali 2 ja Länsiterminaali 1:lle. Satamaparkkitalo palvelee ennen kaikkea Länsisataman laivamatkustajia, mutta myös alueen yrityksiä, asukkaita ja alueella vierailevia autoilijoita. 

Satamaparkissa on yli 700 pysäköintipaikkaa 8 kerroksessa. Kaikki paitsi ylin kattokerros on katettu. Pysäköinti on nopeaa ja helppoa, kun sisään- ja ulosajossa ei ole puomeja. Maksaminenkin käy helposti Taskuparkki-sovelluksella. Pysäköintiautomaatilla voi maksaa myös yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla. Satamaparkin osoite on Länsisatamankatu 45.

Ennakkoon varaamalla säästät 10 prosenttia

Pysäköintipaikan voi maaliskuun alkupuolelta lähtien myös varata ja maksaa ennakkoon nettivarauspalvelussa. Varauspalvelua käyttämällä pysäköinti on aina vähintään 10 prosenttia edullisempaa, kuin paikan päältä ostettuna.

Tarjolla on peruspysäköintipaikkoja sekä myöhemmin kevään aikana käyttöön otettavia premium-paikkoja. Premium-paikat sijaitsevat pysäköintitalon alimmassa kerroksessa, mistä on lyhyin matka terminaaleille. Pysäköintiruudut ovat normaalia leveämpiä, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi lapsiperheiden käyttöön. Etukäteen varattuihin Premium-paikkoihin sisältyy mahdollisuus ladata sähköauto.

Lisää aiheesta
Helsingin Satama

Kuva: Helsingin Satama