Kuva: HSL-sovellus

Työmatkaetukortti kelpaa nyt myös HSL-sovelluksessa

Edenred Finland tuo ensimmäisenä mahdollisuuden maksaa HSL-sovelluksessa myös työmatkaetukortilla. Maksutapa löytyy nyt HSL-sovelluksen uusimmasta versiosta.

Mobiilimaksaminen on lisääntynyt räjähdysmäisesti digitalisaation ja älypuhelimien määrän kasvun myötä. Keskiviikosta 17. huhtikuuta lähtien HSL-sovellukseen voi lisätä Edenred Finlandin Ticket Transport® -työmatkaetukortin.

Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) sovelluksella puhelin toimii matkalippuna. Kun Edenredin työmatkaetukortti on lisätty sovellukseen, voi Ticket Transport® -kortin saldoa käyttää suoraan omalla puhelimellaan. Aikaisemmin sovellukseen on voinut lisätä ainoastaan henkilökohtaisen pankki- tai luottokortin.

– Olemme iloisia, että voimme vastata työmatka-asiakkaiden toiveisiin. Sovelluksella lippunsa maksavat ovat asiakkaistamme kaikkein tyytyväisimpiä, kertoo HSL:n myyntipäällikkö Matias Sarkkinen.

HSL-sovellus on helppo ottaa käyttöön ja sen voi asentaa puhelimiin, joissa on joko iOS 9.0 tai Android 5.0 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmä.

Lisää aiheesta:

HSL:n uutinen
HSL-sovellus
Tietoja työmatkaedusta


JAA