Ilmakuva kertoo hotellin keskeisen sijainnin.

Triplassa avattiin hotelli

Tänään maanantaina on avattu Original Sokos Hotel Tripla keskeisellä paikalla Pasilassa. Uusi hotelli kuuluu Suomen suurimpiin hotelleihin. Kerroksia on 14, huoneita 430 ja kokous- ja juhlatilaa eri tavoin yhdisteltynä 15.

Hotellin läheisyydessä sijaitsevat Hartwall areena, Helsingin messukeskus, Linnanmäki ja Keskuspuisto. Hotelliin pääsee kätevästi julkisilla kaikkialta Suomesta.

– Kokonaan uuden hotellin avaaminen Helsingissä on merkittävä hetki Sokos Hotels -ketjulle ja matkailunäkökulmasta myös koko kaupungin kehitykselle. Matkailu Helsinkiin kasvaa voimakkaasti, ja tähän kehitysnäkymään hotelli on osaltaan vastaamassa, kertoo Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom.

Koiratkin pääsevät majoittumaan hotelliin.

Majoittumisen lisäksi hotellissa voi kokoustaa. Hotellin kokoustilat on nimetty 11 suomalaisen kylän mukaan tuomaan esille paikallista omaleimaisuutta. Esimerkiksi Fiskarsista tuodaan hotelliin kylän tuotteita, kuten Fiskarsin panimon olutta sekä käsityöläisten tuotteita. 

Hotelli on tehnyt yhteistyösopimuksen päivittyvän taidenäyttelyn kuratoinnista kaupunkitaiteeseen erikoistuneen Helsinki Urban Art -yhdistyksen kanssa.

Lisää aiheesta
Original Sokos Hotel Tripla
Tripla
Helsinki urban Art

Ilmakuva Triplasta vielä rakennusvaiheessa viime vuodelta. Kuva kertoo hotellin keskeisen sijainnin. Kuva: YIT