Vi och vilda väsen. Villin väen valtakunta.

Taide-elämyksiä tarjolla koko perheelle Online Bravo!-festivaalilla

Lauantaina 6. maaliskuuta alkaa virtuaalinen esittävän taiteen festivaali Online Bravo!-festivaali. Ohjelmassa korkeatasoista nukketeatteria, sirkusta, tanssia ja fyysistä teatteria esitystallenteina ja striimauksina kotimaisilta sekä kansainvälisiltä taiteilijoilta.

Ohjelma on maksuton. Festivaalin sisätiloissa tapahtuvat live-esitykset siirtyvät maaliskuulta syksyyn kulttuuritalojen ohjelmaan.

Bravo!-festivaali järjestetään yhteistyössä lasten ja nuorten teatterijärjestö Suomen Assitej ry:n sekä pääkaupunkiseudun kaupunkien kulttuuritoimien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Online-ohjelmiston esitykset ovat katsottavissa www.bravofestivaali.fi -sivuilla sekä Bravo!-festivaalin YouTube-kanavalta 6.-14.3.2021 ellei esityksen kohdalla toisin mainita. 

Poiminta pian nähtäväksi tulevasta ohjelmasta: Villin väen valtakunta. Se on esitys täynnä mielenkiintoista faktaa ja filosofista pohdintaa planeetasta, jota asutamme! Esitys on ylistys kaikelle elävälle ja kuolevalle mutta antaa myös mahdollisuuden hämmästellä ja miettiä asioita, joita emme vielä tiedä.

Suuntaamme suurennuslasin muurahaispesän hallittuun kaaokseen, kuuntelemme mitä puilla on sanottavana, ihmettelemme mikä on hyttysen tarkoitus ja etsimme omaa paikkaamme tässä suuressa kokonaisuudessa.

Ohjelma: bravofestivaali.fi

Lisää aiheesta

Helsinki-kanava

Kuva: Simon Strömsund