Havainnekuva uudistetusta Olympiastadionista. Kuva: Työyhteenliittymä K2S ja NRT.

Stadionraadissa olet mukana kehittämässä uudistuvan Olympiastadionin palveluita

Olympiastadionin uusi aikakausi käynnistyy vuonna 2020. Uudet puitteet mahdollistavat myös uuden aikakauden palvelut ja tapahtumat. Haluamme tehdä toimintojemme kehittämistyötä yhdessä stadionin asiakkaiden kanssa.

Kutsumme 20 henkilöä mukaan Stadionraatiin. Stadionraati pääsee syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana tuomaan näkemyksensä sekä Olympiastadionin ja Urheilumuseon vierailijapalveluihin että stadionin yleisö- ja ravintolapalvelutoimintoihin. Raadin kokoontumisia on kaksi (lauantaipäivä) ja lisäksi raatilaisille voidaan toimittaa kommentoitavaksi palvelutoimintoja kokoontumisten välissä. Raatilaisten matkat tapaamisiin korvataan. Ja mikä parasta, raatilaiset pääsevät vierailemaan ensimmäisten joukossa uudistuneella Olympiastadionilla. Keväällä 2020 kullakin raatilaisella on mahdollisuus tuoda tutustumiskierrokselle mukaan myös perheenjäsen tai ystävä.

Raatiin kutsuttavat 20 henkilöä valitaan siten, että henkilöiden kiinnotuksenkohteet vastaavat Olympiastadionin eri toimintamuotoja. Tarvittaessa suoritetaan arvonta.

Raadista kiinnostuneita pyydämme täyttämään lomakkeen 25. elokuuta mennessä. Olemme yhteydessä asiasta kaikkiin lomakkeen täyttäneisiin syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Lomake Olympiastadionin sivuilla