Raitiovaunut 6 ja 6T sekä bussit 21 ja 23N poikkeusreiteille 2. maaliskuuta alkaen

Raitiovaunut 6 ja 6T sekä bussit 21 ja 23N  kulkevat poikkeusreiteillä maanantaina 2. maaliskuuta alkaen. Liikenne ei voi kulkea Hietalahden kautta, koska alue on Hernesaaren raitiotien rakennustyömaata. Poikkeusreittejä ajetaan 20. heinäkuuta asti.

Raitiolinja 6 siirtyy ajamaan Kampin kautta linjana 6T. Bulevardin ja Hietalahden reittiosuus jää siten ajamatta eikä linja 6 aja Bulevardille tai Hietalahteen 2.3. -20.7.

Työmaa  vaikuttaa myös bussilinjaan 21 sekä yöbussilinjaan 23N. Pysäkki Hietahdentori (H1169) siirtyy Hietalahdentorin toiselle laidalle ja pysäkki Hietalahdentori (H0807) poistuu väliaikaisesti käytöstä.

Linjan 21 poikkeusreitti on Fredrikinkatu-Bulevardi-Abrahaminkatu-Lönnrotinkatu-Hietalahdenkatu-Hietalahdenranta. Eiran suuntaan: Hietalahdenranta-Uudenmaankatu-Albertinkatu.

Linjan 23N poikkeusreitti on Albertinkatu-Bulevardi-Abrahaminkatu-Lönnrotinkatu-Hietalahdenkatu-Hietalahdenranta. Keskustan suuntaan: Hietalahdenranta-Uudenmaankatu-Fredrikinkatu.

Karttakuva pysäkkeineen HSL:n sivulla.

Lisää aiheesta:

Hernesaaren raitiotien rakentaminen vaikuttaa liikkumiseen Bulevardin ja Hietalahdenrannan risteyksessä 2. maaliskuuta alkaen