Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A
Tuo romusi keräysutoon.

Romunkeräysautot aloittavat kevätkierroksensa

Nyt on kevätsiivouksen aika! Romunkeräysautot aloittavat kierroksensa maanantaina 3. huhtikuuta. Helsingissä keräysaika on 29. toukokuuta asti. Voit tuoda keräysautoihin maksutta kodin vaarallista jätettä, metalliromua ja sähkölaitteita.

Katso tarkat aikataulut ja autojen pysähtymispaikat Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n verkkosivulta. Pysähdyspaikkoja voi kysyä myös HSY:n asiakaspalvelusta puh. 09 1561 2110. 

Keräysautoihin voi tuoda maksutta kodin vaarallista jätettä kuten energiansäästölamppuja, loisteputkia, maaleja ja liuottimia.

Keräysautot ottavat vastaan myös kotitalouksien sähkölaiteromua. Kierrättää voi esimerkiksi kylmälaitteita, sähköhelloja, näyttöjä tai vanhoja televisioita. Keräysautoon voi tuoda kerrallaan enintään kolme tyypiltään samanlaista sähkölaitetta.

Metallinkeräysautoon voi tuoda kodin yksittäisiä metalliesineitä kuten puulämmitteisiä kiukaita sekä paistinpannuja ja kattiloita. Suuremmat metallierät kannattaa viedä HSY:n Sortti-asemille tai muille metalliromun käsittelijöille.

Lisää aiheesta:

Keräysautojen aikataulut

Sortti-asemien sijainnit ja aukioloajat

HSY:n uutinen

JAA