PopUpCollege Redissä 13.12. saakka.

PopUpCollegessa opitaan yrittäjyys- ja työelämätaitoja

Stadin ammatti- ja aikuisopiston ja Business Collegen yhteinen PopUpCollege on käynnissä seitsemättä kertaa. Yrittäjyyteen ja työelämään liittyvää osaamista kartutetaan tällä kertaa Kalasataman Redissä, jossa opiskelijat pääsevät suorittamaan opintoja tekemällä erilaisia projekteja kauppakeskukselle ja sen yrityksille.

Stadin AO:n opiskelijat suorittavat PopUpCollegessa yritystoiminnan suunnittelun tutkinnon osaa Business Collegen opettajien johdolla. Opiskelijat laativat jakson aikana liiketoimintasuunnitelmat, joista osa päätynee käyttöön jonain päivänä: mukaan on hakeutunut yrittäjyydestä kiinnostunut joukko, joka koostuu eri alojen opiskelijoista.

Yleisölle PopUpCollegen toiminta näkyykin ennen kaikkea erilaisissa tapahtumissa ja tempauksissa. Mikäli PopUpCollegen toiminta kiinnostaa – tai haluat pistäytyä ihailemaan taideteollisuusalan perustutkinnon, sisustamisen osaamisalan opiskelijoiden suunnittelemaa työtilaa – olet tervetullut paikalle tutustumaan. PopUpCollege on auki Redin Skönen 1. kerroksessa 13.12. saakka.

Lisää aiheesta:

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

JAA