Tiedekulman ulkosivu.

Poikkeuslinjalla –puheohjelma lähetetään suorana keskiviikkona Tiedekulmasta

Viestinnän professori Anu Kantola ja poliittisen talouden tutkija Antti Ronkainen keskustelevat voima- ja valtasuhteiden uudelleenjaosta, solidaarisuudesta ja pohjoismaisesta hyvinvointivaltion kestävyydestä t yöelämäprofessori Pekka Saurin kanssa keskiviikkona kello 15 suorassa lähetyksessä Tiedekulmasta.

Tiedekulma ja Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta tarjoavat osallistavaa ja asiantuntevaa puheohjelmaa poikkeustilanteen keskelle. Poikkeuslinjalla-ohjelmasarjassa Helsingin yliopiston tutkijat keskustelevat työelämäprofessori Pekka Saurin kanssa koronakriisin myötä häämöttävistä näköaloista.

Ohjelma striimataan Tiedekulmasta keskiviikkoisin kello 15–16 ja julkaistaan seuraavana päivänä tallenteena, Youtube-videona ja podcastina. Osa keskusteluista pidetään englanniksi.

Voit lähettää kysymyksen tai kommentin ohjelmaan etukäteen tai ohjelman aikana Facebook-tapahtumassa, Facebook Livessä tai WhatsAppilla teksti- tai ääniviestinä numeroon 050 311 9811.

Seuraa livestriimiä Tiedekulman verkkosivuilta tai osallistu Facebook Liveen. Voit katsoa ohjelman jälkikäteen tallenteena Tiedekulman verkkosivuilta ja YouTube-kanavalta tai kuunnella podcastina Spotifyssä, Apple Podcastissa, Soundcloudissa tai muista yleisimmistä podcast-sovelluksista.

Poikkeuslinjalla-ohjelmasarjan tuottavat yhteistyössä Tiedekulma ja Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta. Ohjelman sisällöllisenä tuottajana ja vuorovaikutusmoderaattorina toimii yleisen valtio-opin dosentti Hanna Wass.

Tiedekulma on suljettu 13.4. saakka koronavirustilanteen vuoksi. Seuraa keskustelua livestriimistä .

Lisää aiheesta
Tiedekulma
#tiedekulma #poikkeuslinjalla

Kuva: Matti Pyykkö

JAA